Matthew McConaughey in Camila Alves, ki je že po mesecu dni pridobila svojo prejšnjo, 'prednosečniško' postavo. Foto: NN
Matthew McConaughey in Camila Alves, ki je že po mesecu dni pridobila svojo prejšnjo, 'prednosečniško' postavo. Foto: NN

Camili se namreč prav nič ne vidi, da je imela še pred mesecem zaobljen trebušček, ko je bila noseča s prvorojencem Levijem. Konec tedna se je namreč z zaročencem pojavila na predstavitvi modnih torbic MUXO in prisotne presenetila s čudovito postavo.

Ob prihodu slavnega para na dogodek v Beverly Hillsu je skrbni očka Matthew z odejo pokril malega Levija v otroškem stolčku, da bi ga zavaroval pred radovednimi fotografskimi očmi in ga pokritega v stolčku odnesel v dvorano.

Očetovski poklic je vzel resno
Hollywoodski loverboy, ki se je videval s številnimi lepoticami, kot sta Sandra Bullock in Penelope Cruz, se je ustalil ob lepi brazilski manekenki. Očetovski poklic, ki ga je "nastopil" pred mesecem, pa je vzel skrajno resno.

Še preden je na svet privekal Levi, je Matthew dejal, da bo vzgoja prvorojenca njegova najpomembnejša vloga: "Seveda ne bom pozabil na prijatelje in bližnje, tudi na poklicno kariero ne, toda če si odgovoren za življenje malega bitjeca, je to največja vloga in življenjska preizkušnja."