39-letni zvezdnik je na Instragramu objavil njuno skupno fotografijo, na kateri Katherine občuduje svoj zaročni prstan, ob njej pa je zapisal: "Sladka Katherine, tako vesel sem, da si privolila! Navdušen sem, ker se bom poročil s teboj. Pa dajva!"

Pod objavo so se vsule čestitke, pa tudi izrazi presenečenja ter fotografije duhovitih grimas Arnolda Schwarzeneggerja, s katerim se menda Pratt odlično razume. 29-letna Katherine se je šele pred dnevi izselila iz svojega doma in se preselila h Chrisu v losangeleško vilo, zaljubljenca pa sta v Mehiki skupaj preživela tudi novoletne praznike. Takrat je bil z njima tudi šestletni Jack, ki ga ima Chris iz nekdanjega zakona z igralko Anno Farris.

Katherine je navajena življenja pod žarometi, saj je najstarejša hči hollywoodskega zvezdnika in nekdanjega kalifornijskega guvernerja Arnolda Schwarzeneggerja ter priznane ameriške novinarke Marie Shiver. Sama se ukvarja s pisateljevanjem.

Chris bo tako očitno kmalu še drugič skočil v zakonski jarem, potem ko se je njegov prvi zakon s Farrisovo končal julija leta 2017, ločitveni postopek pa je bil končan pred tremi meseci. Razšla sta se prijateljsko, dogovorila sta se za skupno skrbništvo nad sinom Jackom ‒ pa ne le to. Po dogovoru bosta do takrat, ko bo Jack končal 6. razred osnovne šole (takrat bo star 12 let), živela v oddaljenosti največ pet milj (9,6 kilometra) drug od drugega.

Tudi Anna je po ločitvi našla novo ljubezen, saj je v razmerju s producentom Michaelom Barrettom.