Sarah je Georga spremljala tudi decembra v Rimu, ko so igralcu podelili nagrado za njegova prizadevanja v Darfurju. Foto: EPA
Sarah je Georga spremljala tudi decembra v Rimu, ko so igralcu podelili nagrado za njegova prizadevanja v Darfurju. Foto: EPA
George Clooney
Georgeu ni vseeno, kaj se dogaja po svetu. Foto: Reuters

"To je čista izmišljotina. O tej zadevi nimam pojma, niti se nikoli z nobenim novinarjem nisem pogovarjal o tem. Da so me "potunkali" v srbsko-kosovsko vprašanje, sem ugotovil pred dnevi, ko je med enim izmed mojih obiskov v okviru Združenih narodov prišel k meni neznani moški, mi čestital in rekel: 'Hvala, ker ste na naši strani.' Že takrat sem rekel njemu in ponavljam še enkrat: Sanja se mi ne, o čem govorite, gre za navaden trač."

Bori se le za prebivalce Darfurja
Slavni igralec je še dodal, da mu seveda ni vseeno za to, kaj se dogaja na Balkanu, da pa se bo dejavno vključil samo v tiste akcije, ki jih dobro pozna. "To pa je samo in edino Darfur," je pribil in zavrnil trditve, da bo v kratkem odpotoval na Kosovo. "Še povabil me nihče ni."

Clooney se torej za srbske interese na Kosovu ne zanima kaj dosti. Je isto z Robertom De Nirom, Sharon Stone in Seanom Conneryjem, ki naj bi se prav tako borili, da Srbija ostane enotna?

Je Sarah tista prava?
Sicer pa je vse več govoric, da se George počasi, a zanesljivo poslavlja od vzdevka "zagrizeni samec". Ne le, da je že nekaj mesecev v zvezi s Sarah Larson (in je še ni prevaral), pred dnevi naj bi se celo preselil v njeno newyorško stanovanje. Lepotec se 29-letne nekdanje natakarice kar ne more in ne more naveličati, zato bi bil z njo rad čim več časa.

"Sarah zelo dobro vpliva nanj, sploh ga ne spravlja ob živce kot njegove prejšnje spremljevalke." Tudi ona se ne more pritoževati nad izborom. George ji je nakupil za celo garderobno omaro dragih oblek, poleg tega pa lahko brez vprašanja uporablja vse njegove kreditne kartice.

A. P.