Wayne in Coleen sta se zaljubila še v najstniških letih in se nato junija 2008 tudi poročila. Njun sin Kai se je rodil novembra 2009. Foto: EPA
Wayne in Coleen sta se zaljubila še v najstniških letih in se nato junija 2008 tudi poročila. Njun sin Kai se je rodil novembra 2009. Foto: EPA

Čeprav jo je angleški nogometaš varal s prostitutko, medtem ko je nosila njunega prvega otroka, naj bi Coleen resno razmišljala o drugem otroku. Svojim prijateljicam naj bi med drugim dejala, da je ljubezen med njo in Waynom "močnejša kot kdaj koli prej" in da obožuje svoj poklic mame, zato "bi kmalu rada imela še enega otroka", piše časnik Daily Mail.

Tudi po poročanju revije People sta Coleen in Wayne zgladila vse nesporazume in sta zdaj čisto zares srečna. "Coleen uživa ob skrbi za Kaia in ne bi imela nič proti, če bi kmalu dobila še enega otroka," je omenjeni reviji zaupala neka njena prijateljica.

Govorice, da je zakona konec, neresnične
Pred dnevi so se sicer razplamtele govorice, da je zakona med Waynom in Coleen dokončno konec, ko se je ona s sinom, starši in nekaj prijatelji odpravila dopustovat na Barbados, kjer sta z možem lani kupila vilo, Rooney pa je ostal na domačih tleh. Njeni prijatelji so kmalu zatrdili, da v govoricah ni niti zrna resnice.

Novembra se je, kot je znano, izvedelo, da je Rooney med ženino nosečnostjo skakal čez plot s prostitutko Jennifer Thompson. V štirih mesecih se je zgodilo sedem vročih srečanj, za vsako noč pa je nogometaš 21-letnici odštel po 1.200 funtov. Ko je afera prišla na dan, je Coleen spakirala kovčke in se s sinom zatekla k staršem.

Wayne ji je nato obljubil, da je ne bo nikoli več prevaral, in se pokesal, zato se je Coleen po treh tednih vrnila domov in mu nato postavila vrsto pravil, ki se jih mora držati, če si želi povrniti njeno zaupanje - med drugim se je moral odpovedati tudi ponočevanju s svojimi prijatelji.