Luke Perry (levo) in Jason Priestley (desno) sta se takole prisrčno pozdravila na neki prireditvi predlani. Foto: EPA
Luke Perry (levo) in Jason Priestley (desno) sta se takole prisrčno pozdravila na neki prireditvi predlani. Foto: EPA

Skupaj namreč snemata Hallmarkov vestern Goodnight for Justice.

Združitev je sicer malce manj imenitna, kot se sprva sliši, saj se v filmu dvojica nikdar ne pojavi dejansko skupaj v prizoru.
Priestley bo tokrat stal za kamero, ko bo režiral Perryja, ki igra "okrožnega sodnika, ki si prizadeva ujeti izobčenca, ki je ubil njegovo družino". Film se začne s prizorom dečka na ameriškem Divjem zahodu, ki je priča krvavemu umoru svojih staršev, preden zrase v sodnika na lovu za pravico.

A kljub pomanjkanju skupnega časa pred kamero jima to najverjetneje ne bi smelo preprečiti ponovitve - vsaj v zaodrju - njunega epskega tekmovanja v najboljših zaliscih, ki sta se ga šla v 90. letih.
Na platna prihodnje leto
40-letni Priestley in 45-letni Perry nista delala skupaj vse od zadnjega kadra Beverly Hillsa pred desetimi leti. Perry bo tudi izvršni producent filma, Priestly pa bo film režiral na podlagi materiala, ki ga je razvil Perry.
"Navdušeni smo, da lahko prenesemo ta razburljivi vestern na platno," je povedal producent Ira Pincus. "Luke je že od samega začetka odličen partner, izjemno strasten glede tega filma, Jason pa prinese k projektu zrelo perspektivo."

Goodnight for Justice začnejo snemati 4. avgusta v Vancouvru, luč dneva pa naj bi ugledal prihodnje leto.