V jutranjih urah so reševalci igralca nujno prepeljali v bolnišnico, takrat naj bi bil v kritičnem stanju, poročajo ameriški mediji. Kakšno je trenutno stanje igralca, ni znano, je pa njegov predstavnik za BBC povedal, da je na opazovanju v bolnišnici.

Luke Perry nastopa v Netflixovi seriji Riverdale. Foto: AP
Luke Perry nastopa v Netflixovi seriji Riverdale. Foto: AP
Junaki Beverly Hillsa se vračajo.
Junaki Beverly Hillsa se vračajo.

Beverly Hills se vrača brez Dylana
Prav danes pa so pri televizijski mreži Fox potrdili, da se Beverly Hills 90210 vrača na male zaslone s staro zasedbo v ospredju – Jason Priestley, Jennie Garth, Brian Austin Green, Tori Spelling in Ian Ziering so že podpisali pogodbo. Luke Perry ni sprejel ponudbe.

Beverly Hills 90210 so začeli snemati leta 1990, hitro pa je postal najbolj priljubljena mladinska serija na svetu. Gledanost je strmo naraščala, do leta 1994 je bila že najbolj gledana TV-serija v ZDA v kategoriji gledalcev do 35. leta starosti. Zadnji del so predvajali 10 let pozneje.

Leta 2008 so jo poskušali pri TV-hiši CBS oživiti, pod naslovom 90210 in z novo sezono. Serija je imela pol manj gledalcev in je trajala točno pol sezon manj.

"Ta serija nikdar ni dosegla uspehov naše serije, niti približno," je povedal v enem izmed intervjujev Jason Priestley, ki je nastopal v vlogi Brandona. "Pa so imeli vse igralce in ves denar. Snemali so v pravem studiu – mi pa smo snemali v preurejenih skladiščih, po katerih so tekale podgane. Naša serija je bila najbolj getovska serija sploh. Ko ste jo gledali, je bila videti bleščeča in zloščena, a je bila popoln geto. In ne bi je mogli snemati dlje od Beverly Hillsa." A skoraj 30 let pozneje bodo delovne razmere zagotovo boljše.