Pamela in Cathy sta zaploskali praznični osvetljavi Lugnerjevega nakupovalnega središča. Foto: EPA
Pamela in Cathy sta zaploskali praznični osvetljavi Lugnerjevega nakupovalnega središča. Foto: EPA

82-letnik ima namreč v lasti nakupovalno središče Lugner City, kjer se je predpraznična mrzlica že začela, bogatašu pa ob tej priložnosti družba ene prsate plavolaske ni bila dovolj.

Na slovesnosti so ga namreč spremljale njegova žena Cathy Schmitz, 25-letna nemška Playboyeva zajčica, s katero se je poročil pred letom dni, poleg nje pa tudi njena slavnejša ameriška kolegica.

Prireditev je obiskala tudi Pamela Anderson, ki je dolgo krasila naslovnice revij za moške in svoje obline razkazovala tudi v znamenitih rdečih kopalkah Obalne straže, bila pa je tudi že njegova gostja na opernem plesu.

Veganska božična gostija
Ob tej priložnosti je povedala, kako se veseli letošnjega božiča, saj ga bo prvič po dolgem času preživela doma. "V preteklih letih so otroci enkrat hoteli praznike preživeti na smučanju, drugič spet v toplih krajih, letos pa sem se odločila, da končno ostanemo doma. Okrasila bom naše domovanje, kot se spodobi, in pripravila pojedino," je napovedala 48-letna zvezdnica.

A na obloženi mizi zagotovo ne bo purana, saj je Andersonova zagrizena borka za pravice živali, zato se je udeležila veganskega kuharskega tečaja in družini obljubila, da bo z brezmesnimi dobrotami dostojno nadomestila tradicionalne recepte za božično večerjo.

Družba lepih žensk
Lugner je po svetu zaslovel zaradi svojih spremljevalk na februarskem "plesu vseh plesov", ki poteka v Dunajski državni operi. Vsako leto ostareli mož plača zajeten kup denarja eni svetovni zvezdnici, da preživi večer z njim. Njegovo vabilo so v preteklosti tako že sprejele Raquel Welch, Paris Hilton, Berlusconijeva Ruby, Dita Von Teese, Elisabetta Canalis in Kim Kardashian, ki je za en večer v žep pospravila 250.000 dolarjev.

Septembra lani pa se je na "pravljični" poroki z belimi golobi, otroki, v belo oblečeno in razkošno kočijo poročil s Playboyevo plavolasko Cathy Schmitz, ki se je leta 2013 pojavila na naslovnici nemške izdaje te priljubljene revije za moške, do poroke pa je delala kot zajčica v Playboyevem klubu v Kölnu.