Hedlund in 30-letna Emma Roberts, sicer nečakinja Julie Roberts in hčerka igralca Erica Robertsa, sta se razšla že pred nekaj tedni, potem ko sta dalj časa zaman skušala pokrpati svojo zvezo.

“Žalostno je in po svojih najboljših močeh se trudita ohranjati neki odnos za sina in ga skupno vzgajati. Težko je," je za revijo People povedal skupni znanec.

Robertsova in Hedlund sta se ljubezensko zapletla marca leta 2019, decembra lani pa sta se razveselila sina Rhodesa.

"Hvala, 2020, ker ti je uspelo vsaj eno stvar zadeti. Najina svetla luč Rhodes Robert Hedlund,” je zapisala Robertsova pod fotografijo novorojenčka.

Številne težave za Hedlunda

A težave za par so se začele že kmalu in zveza že dolgo ni bila najboljša.

Za nameček se Hedlund spopada še s tožbo zaradi malomarnosti, potem ko naj bi januarja 2020 v Los Angelesu povzročil prometno nesrečo, ko je zaspal za volanom in z veliko hitrostjo prevozil rdečo luč, pri tem pa se je zaletel v vozilo Marine Venegas in njene hčerke Jennifer Castillo.

Obe trdita, da je Hedlund vedel, da je pil krepko čez mejo, ko je sedel za volan svojega džipa.

Sodišče je odločilo, da je igralec kriv, in ga obsodilo na tri leta pogojne kazni, prav tako je moral opraviti devetmesečni rehabilitacijski tečaj.

Emma Roberts, zvezdnica serije Ameriška grozljivka (American Horror Story) je bila pred zvezo s Hedlundom zaročena s soigralcem Evanom Petersom, s katerim je bila v razmerju med letoma 2012 in 2019.

Hedlund je bil po drugi strani zaročen s Kirsten Dunst, soigralko iz filma Na cesti, s katero je bil v razmerju od leta 2012 do 2016.