Kaj se dogaja z Georgeem? Foto: EPA
Kaj se dogaja z Georgeem? Foto: EPA

50-letni pevec je moral v četrtek prejšnji teden zaradi slabega počutja v bolnišnico. Njegov predstavnik je sprva sporočil, da je šlo za "rutinske teste", nato pa se popravil, da mora zvezdnik na pregledih ostati nekaj dni. George je zdaj znova doma, v svoji vili na severu Londona, a njegovi oboževalci so zelo zaskrbljeni.

Zato je Georgeev predstavnik sporočil: "D bi se preprečili napačne govorice, naj potrdim, da so Georgea 22. maja sprejeli v bolnišnico. Zdaj je že doma, počiva, a se počuti dobro. Zelo se veseli, da bo julija izdal novi singel, zaradi varovanja zasebnosti pa obiska v bolnišnici ne bomo več komentirali," je dejal.

Da je z zvezdnikom vse v redu, je potrdil tudi njegov najboljši prijatelj in glasbeni sodelavec David Austin, ki je dejal, da George ni bolan in da zavzeto dela. "Konec tedna je že 'pilil' svoje nove pesmi, tako da je vse v najlepšem redu."

Mesec dni v bolnišnici zaradi pljučnice
George Michael je sicer svoje oboževalce že večkrat prestrašil zaradi svojega zdravstvenega stanja(ob tem, da je bil zaradi posedovanja mamil večkrat tudi že aretiran). Leta 2011 je bila huda pljučnica zanj skoraj usodna, saj se je v bolnišnici v Avstriji skoraj en mesec bojeval za življenje. Ko se je pripravljal za koncert na Dunaju, se mu je stanje namreč tako poslabšalo, da je padel v komo, zato so mu morali s traheotomijo olajšati dihanje. Lani maja pa so ga s helikopterjem prepeljali v bolnišnico, potem ko je padel z zadnjega sedeža svojega kabrioleta.

Michael - njegovo pravo ime je Georgios Kyriacos Panagiotou -, je sicer na glasbenem prizorišču že vrsto let. Po uspehih dua Wham! v 80. letih je nadaljeval solokariero, a vsaj toliko kot z glasbo je vzbujal pozornost z uživanjem mamil. Pred tremi leti je moral za osem tednov v zapor, ker se je zadrogiran zaletel v izložbo neke londonske trgovine, za pet let pa so mu vzeli tudi vozniško dovoljenje. Leta 2008 so ga prijeli v javnem stranišču zaradi posedovanja mamil, njegova prva aretacija, prav tako povezana z mamili, pa sega v letu 1998.