Mel in Oksana sta presrečna, ker bosta dobila otroka, osmega zanj in drugega zanjo. Foto: EPA
Mel in Oksana sta presrečna, ker bosta dobila otroka, osmega zanj in drugega zanjo. Foto: EPA

Med gostovanjem pri znanem TV-voditelju Jayju Lenu v njegovem Tonight Showu je 53-letni Gibson najprej spregovoril o svoji ločitvi, nato pa še o novi ljubezni in naraščaju, ki ga pričakujeta.

"Z ženo sva se v bistvu razšla že pred približno tremi leti in od takrat naprej živela ločeno," je na vprašanje, zakaj sta se z ženo Robyn po 28 letih odločila končati zakon, odgovoril Gibson in dodal: "To se pač na žalost zgodi. Žalostno je in nikomur ni lahko, a še vedno jo spoštujem in jo imam rad, saj imava skupaj otroke in ostajava prijatelja."

Ko ga je Leno ponovno vprašal, kaj natančno se je zgodilo z njegovim zakonom, pa je igralec krivdo prevzel nase: "Poglej, zdaj, ko je vsega konec, lahko rečem, da sem kar dobro razdejal svoj zakon."

Oksana bo letos dopolnila 40 let
Sicer pa Gibson ni skrival sreče ob zvezi z rusko glasbenico Oksano Grigorievo. Na Lenovo vprašanje: "Koliko let pa ima, 17, 19?" pa je odločno dejal, da gre že proti štiridesetim. "In zdaj bom kmalu imel dve dekleti, ki bosta nori name, " se je še pohvalil in tako potrdil govorice, da bo kmalu še osmič postal očka.

Oksana ima sicer že enega otroka, 12-letnega Alexandra iz zveze s Timothyjem Daltonom, Mel pa ima hčerko Hannah (rojeno leta 1980) in šest sinov: dvojčka Edwarda in Christiana (1982), Williama (1985), Louisa (1988), Mila (1990) in Thomasa (1999). Hannah se je leta 2006 poročila in svojim staršem že podarila dva vnuka.

T. K.