Foto: AP
Foto: AP

Zamisel o ločitvi je bila sprva težka, vendar je minilo dovolj časa, da se je ustalila, je še povedal neimenovani vir za ameriški People.

Vir pojasnjuje, da je bila ločitev od 45-letnega Bradyja sprva težka za 42-letno Bündchen, vendar je minilo dovolj časa, da se je ustalila. Mati dveh otrok je že leta živela svoje življenje, medtem ko je Tom igral nogomet, zato se ne boji stvari početi sama.

Bündchenin glavni poudarek in prioriteta ostajata otroka, pravi vir. "Moja prednostna naloga sta vedno bila in bosta ostala najina otroka, ki ju ljubim z vsem srcem," je zapisala manekenka na Instagramu.

Sorodna novica Konec je - Gisele Bündchen po 13 letih zakona Tomu Bradyju pokazala vrata

Konec po 13 letih
Po 13 letih zakona je par v petek vložil vlogo za ločitev. Glede na tristranski pravni dokument, ki ga je pridobil People, je peticijo za razvezo zakonske zveze podpisal sodnik v okrožju Glades na Floridi, ki je zakon uradno razglasil za razveljavljen.

45-letni Brady je na Instagramu zapisal, da sta z Gisele "po dolgem razmisleku" sprejela “bolečo in težko" odločitev. "Drug drugemu želiva samo najboljše, ko obračava novi poglavji v najinih življenjih, ki še čakata, da se napišeta."

"S Tomom sva se oddaljila, in čeprav je, jasno, ločitev težka, sem nadvse hvaležna za leta, ki sva jih preživela skupaj, Tomu pa želim samo najboljše," pa je zapisala manekenka.

Paru sta se v zakonu rodila dva otroka – Benjamin (12) in Vivian (9), Brady pa ima iz prejšnje zveze z igralko Bridget Moynahan še 15-letnega sina Jacka.