Stefanijeva in Rossdale sta osredotočena predvsem na vzgojo njunih sinov. Foto: EPA
Stefanijeva in Rossdale sta osredotočena predvsem na vzgojo njunih sinov. Foto: EPA

Glasbenika prestajata težko obdobje, a vseeno sta našla skupni jezik glede skrbništva nad devetletnim Kingstonom, sedemletnim Zumo Nesto Rockom in letom dni starem Apollu Bowieju Flynnu. 46-letna Stefanijeva in 49-letni Rossdale si bosta skrbništvo enakovredno delila.

Ko bo Stefanijeva šla na turnejo, bo več časa z njimi preživel Rossdale, poroča ameriški tabloid TMZ. Prav tako pa je glasbenik privolil v manj kot 50 odstotkov celotnega premoženja, kar bo še pospešilo njun ločitveni postopek. Če bi zahteval natanko polovico, bi jo lahko dobil, ker pred poroko nista podpisala predporočne pogodbe.

"Čeprav sva se skupaj odločila, da ne bova več partnerja v zakonu, a še vedno ostajava partnerja pri vzgoji otrok. Zavezana sva k vzgoji najinih treh sinov v srečnem in zdravem okolju," sta dejala v izjavi za US Magazine.

Novica o njuni ločitvi je prišla nepričakovano, a par se je na njo pripravljal že nekaj časa. Podrobnosti o ločitvi sta dorekla že pred meseci. Njun zakon je bil na trhlih tleh že pred rojstvom Apolla, toda njuni zadnji poskusi, da rešita zakon, niso uspeli. Kot razlog za ločitev sta navedla nepremostljive razlike, a le nekaj dni po objavi novice, da se ločujeta, sta že preživljala čas skupaj s sinovi na Newport Beachu v Kaliforniji.

Stefanijeva pa je vmes znova osvojila srca oboževalcev z novo skladbo o razhodu (spomnimo, da je že v času No Doubt spremenila pesem o razhodu z baskitaristom Tonyjem Kanalom Don't Speak v veliko uspešnico).