Z Aubryjem in hčerko Nahlo so veljali za srečno zvezdniško družinico. Foto: Reuters
Z Aubryjem in hčerko Nahlo so veljali za srečno zvezdniško družinico. Foto: Reuters
Halle s skrivnostnim novim spremljevalcem. Foto: Splash

43-letna oskarjevka se je s skrivnostnim mlajšim moškim pojavila na novi broadwayski predstavi Hallejiniga kolega Denzela Washingtona Ograje (Fences).
Rapad zveze zvezdnice, ki jo je revija People v teh dneh že 14. zapored uvrstila na svoj letni seznam najlepših ljudi, očitno ni prizadel, saj je bila tudi v četrtek na rdeči preprogi slavnostne prireditve DKMS v hotelu Cipriani v New Yorku videti naravnost osupljiva in dobre volje.
Aubry: Le ljubezen in spoštovanje
Manj srečen se zdi Aubry, 34-letni kanadski maneken, s katerim ima Berryjeva dveletno hčerko Nahlo.
"Čeprav ne bom komentiral vseh divjih netočnosti, o katerih ugibajo mediji, z žalostjo potrjujem, da sva se s Halle odločila raziti," je dejal v izjavi za javnost in ob tem zatrdil, da do svoje zdaj že bivše čuti le ljubezen in spoštovanje.
Aubry je o materi svoje hčerke povedal še: "Ona je in vedno bo ena najbolj posebnih in lepih ljudi, kar sem jih kdaj spoznal, in prepričan sem, da se bova še naprej imela rada in se spoštovala."
Spoznala sta se pri Versaceju
Po Aubryjevih besedah daje par na prvo mesto hčerko Nahlo: "Njena sreča in dobrobit sta najpomembnješai stvari za oba. Prosim, da v tem zelo težkem času spoštujete našo zasebnost."
Par je bil skupaj štiri leta, spoznala pa sta se leta 2006 na odprtju Versacejeve trgovine na Manhattnu.