Meadow Walker na premieri devetega dela Hitrih in drznih. Foto: Reuters
Meadow Walker na premieri devetega dela Hitrih in drznih. Foto: Reuters

22-letna manekenka se je po rdeči preprogi sprehodila v črni večerni toaleti Yves Saint Laurenta, ob tem pa na svojem Instagramu delila fotografijo sebe pred premiero.

Walker je bil ob Vinu Dieslu glavi zvezdnik franšize vse do svoje prezgodnje smrti novembra 2013. Star je bil 40 let.

Na svojem Instagramu je fotografijo svojih otrok in Meadow na premieri objavila tudi igralka Jordana Brewster, ki je ob tem pripisala "Družina <3 za vedno", na kar je Meadow odgovorila z "Rada te imam <3".

Walkerja se je spomnil tudi Vin Diesel, ki je objavil deset let staro fotografijo z Walkerjem na premieri Hitrih in drznih 5.

"Na poti na premiero ... tam boš v duhu," je zapisal ob fotografiji.

Vin Diesel: "Pablo bo vedno z menoj"

53-letni Diesel, ki je Meadowin boter, je o pokojnem kolegu spregovoril tudi z novinarji na rdeči preprogi.

"Nekateri najlepši trenutki v mojem življenju izvirajo iz premier in človek, obraz, ki je bil vedno ob meni, je moj brat Pablo," je povedal, pri čemer je uporabil ljubkovalni vzdevek za Walkerja.

Diesel in Walker v Hitrih in drznih. Foto: IMDB
Diesel in Walker v Hitrih in drznih. Foto: IMDB

"Po vsakem filmu, po tem, ko sva dala vse najinim oboževalcem, sva si vzela trenutek zase in se spominjala najine poti."

"Presenetili smo svet s tem malim filmom o bratovščini in sanjala o prihodnosti, tako, da ko sem razmišljal, koga vse bom videl na tej premieri, so mi misli nenehno uhajale k Pablu in vem, da je tudi on danes z nami," je dodal.

Film zavlekla pandemija

Hitri in drzni 9 so, kot večina ostalih hollywoodskih produkcij, zaradi pandemije v kinematografe prišli precej pozneje, kot bi sicer.

"Leto dni že čakamo na to in nismo vedeli, da lahko tako hitro izgubimo vse. Celo nekaj tako preprostega ali nekaj, kar smo jemali za samo po sebi umevno, kot je ogled filmov v družbi, z občinstvom, tisti trenutek, ko se vsi podružimo."

Igralec, ki je po Walkerjevi smrti ohranil tesen odnos z Meadow, je še povedal, da bo njegova vez s Paulom "preživela franšizo".

"Snemanje Hitrih in drznih 7 smo po Paulovi smrti za pet mesecev ustavili, ker so skušali vse skupaj dojeti in razmisliti, kako naprej, hkrati pa smo žalovali," je povedal.

"In studio je sprejel drzno odločitev, da pusti temu liku, da še naprej živi v naši mitologiji. To franšizo smo postavili skupaj, ampak hkrati z njo smo vzpostavili bratovščino. In ta bo franšizo preživela."