33-letnica, ki je obisk štorklje naznanila oktobra, je že ponosna mama 9-letnemu Luci Cruzu, ki se je rodil, ko je bila Duffova še poročena z Mikom Comriejem, in 2 leti stari Banks Violet. 24. marca pa sta z možem Matthewom Komo, s katerim se je v zvezo spustila leta 2017 in se dve leti pozneje tudi poročila, tako dobila že drugo hčerko.

Preden pa je razkrila rojstvo nove družinske članice, je oboževalce podražila s skrivnostno objavo fotografije svoje starejše hčerke, v opisu pa jo je naslovila kot "veliko sestro".

Nekaj ur pozneje je na svojih družbenih omrežjih vzbujene govorice potrdila s črno-belo fotografijo, ki so jo v opisu pospremile tudi prisrčne besede "Rada te imava, lepotička." Družina na fotografiji občuduje novorojenko, ki sta jo starša poimenovala Mae James Bair. Njen spol so člani izvedeli šele po porodu, saj se zakoncema zaradi pandemije covid-19 ni zdelo primerno prirediti 'zabave razkritja'.

Vesela novica je hitro zakrožila po spletu, sledile so ji številne čestitke prijateljev in oboževalcev, ki pa jih mamica treh otrok redno oskrbuje z izseki vsakodnevnega dogajanja v hiši.

"Nisem ena izmed tistih žensk, ki obožujejo nosečnost"

Nedavno je igralka v intervjuju za revijo People dejala, da njene sanje za družino vključujejo "globoko spoštovanje vsakega posameznika, ljubeč podporni sistem, veliko čudovitih spominov in neskončno prijaznost", dodala pa je, da upa, da bo vzgojila posameznike, ki bodo trdo delali in hkrati bili sočutni.

Omenila je tudi, da je imela med nosečnostjo dneve, ko je pogrešala svoje 'nekdanje' telo. Vseeno se je počutila mirno, saj je bila po vsej verjetnosti zadnjič noseča, tako pa je v tem poskušala uživati. "Nisem ena izmed tistih žensk, ki obožujejo nosečnost, vendar pa cenim to, kar moje telo dela zame in našo družino," je še priznala in dodala, da je bila ta nosečnost v primerjavi s prejšnjo lažja, saj ji zaradi dela in vzgajanja drugih dveh otrok ni ostalo veliko časa za pretirano obremenjevanje.