35-letni Hulk se je vrnil v Brazilijo, kjer igra za Atletico Mineiro. Foto: EPA
35-letni Hulk se je vrnil v Brazilijo, kjer igra za Atletico Mineiro. Foto: EPA

Hulk je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri skupaj z ženo Camilo Sousa pozirata s posnetkom ultrazvoka. "S srcem, polnim hvaležnosti bogu, vam želim povedati, da sem že četrtič blagoslovljen z otrokom," je zapisal.

Nekdanji nogometni zvezdnik Porta ima ob tem še tri otroke iz prvega zakona s 33-letno Iran Angelo.

Nekaj mesecev po ločitvi leta 2019 se je Hulk zapletel z njeno nečakinjo, 32-letno Camilo Sousa, s katero sta se lani poročila, navaja španski športni časnik Marca.

35-letni Hulk je po ločitvi od Iran Angelo priznal, da je bil v zakonu nesrečen in je nekdanjo ženo večkrat prevaral, a tega po lastnih trditvah naj nikoli ne bi storil z njeno nečakinjo, česar ga obtožuje nekdanja žena, piše tračarski portal Too Fab.

Nogometaš je v svoji poklicni karieri blestel v Portu, s katerim je osvojil tudi Evropsko ligo. Kariero je sicer začel v Braziliji, pred Portom igral še na Japonskem, kasneje pa je zaigral še za Zenit iz Sankt Peterburga in kitajski Shanghai SIGP, trenutno pa igra za brazilski Atletico Mineiro. Letos je bil po petih letih premora znova vpoklican v brazilsko reprezentanco, za katero je dosegel 11 zadetkov.

Givanildo Vieira de Sousa je vzdevek Hulk dobil zaradi krepke postave in fizične podobnosti z igralcem Loujem Ferrignom, ki je igral slavno zeleno pošast v seriji Neverjetni Hulk.