Občinstvu je zvezdnik postregel tudi z ikoničnim citatom:
Občinstvu je zvezdnik postregel tudi z ikoničnim citatom: "Ya Filthy Animal!". Foto: AP

Macaulay Culkin je 33 let po tem, ko je pri 10 letih zaigral v prvem delu filmske serije Sam doma (Home Alone), dobil svojo zvezdo na ikoničnem hollywoodskem Pločniku slavnih. Ob tem se je ponovno srečal s Catherine O'Hara, ki je v praznični klasiki prevzela vlogo mame glavnega lika Kevina McCallisterja. Igralka je med slovesnostjo v iskrenem govoru delila tudi navdušenje nad njegovim "popolnim nastopom" v filmu.

Skupaj sta zaigrala v prvem in drugem delu filmske serije. Foto: AP
Skupaj sta zaigrala v prvem in drugem delu filmske serije. Foto: AP

Velik in pomemben trenutek je 43-letnik delil s prijatelji, kot je Paris Jackson, in svojo mlado družino. Na dogodku so ga namreč podpirali 34-letna zaročenka Brenda Song in njuna sinova, dvoletni Dakota in 11-mesečni Carson, ki sta se prvič skupaj z očetom in mamo pokazala v javnosti.

Culkin se je Song, ki jo je spoznal med snemanjem filma Changeland na Tajskem, v razmerju pa naj bi bila od julija 2017, zahvalil tudi v svojem govoru. "Ti si vse," je dejal in jo oklical za "najboljšo osebo, ki jih je kdaj poznal". Šaljivo je dodal, da je po rojstvu njunih otrok postala ena izmed treh njegovih najljubših oseb, poroča People.

Občinstvu je sicer zvezdnik, ki je nazadnje zaigral leta 2021 v 10. sezoni serije Ameriška grozljivka (American Horror Story), postregel tudi z ikoničnim citatom: "Ya Filthy Animal!"