Izbira si same slavne partnerje. Foto: Reuters
Izbira si same slavne partnerje. Foto: Reuters
Bradley Cooper
Bradley je pri 40 letih na vrhuncu kariere. Foto: Reuters

Tako Američan kot Rusinja sta se v začetku leta razšla s slavnima partnerjema - Bradley je končal zvezo z britansko manekenko in igralko Suki Waterhouse, Irina pa se je po petih letih razšla s portugalskim nogometašem Cristianom Ronaldom.

A nista dolgo objokovala končane ljubezni, maja so ju prvič opazili skupaj na zabavi v Metropolitanskem muzeju v New Yorku, nato pa je Bradley lepotico, ki služi denar kot manekenka za spodnje perilo in kopalke, povabil tudi v London, kjer je debitiral na West Endu v predstavi The Elephant Man.

Od takrat sta menda neločljiva, fotografi Daily Maila pa so ju ujeli med dopustovanjem v Italiji, kamor sta iz Londona pobegnila za konec tedna. Irina je svoje popolno telo, ki ji je prineslo tudi pogodbe s podjetjema Intimissimi in Victoria's Secret, razkazovala v turkizno-oranžnem bikiniju, Bradley pa kar ni mogel odlepiti oči z nje, ko sta poležavala na prodnati plaži.

Grda razhoda s Suki in Cristianom
Rumeni mediji so sicer julija namignili, da se je 40-letni igralec morda znova povezal z nekdanjo ljubeznijo, 22-letno Suki, saj so ju skupaj opazili v Glastonburyju, a očitno sta ohranila le prijateljski odnos. Bradley in Suki sta se menda razšla, ker se je igralec čutil zapostavljenega, saj ga plavolasa Britanka pri njegovem preboju na gledališke odre ni dovolj podpirala, prizadela ga je tudi njena odločitev, da valentinovo raje preživi s prijateljicami kot z njim.

Irina pa se je januarja razšla z Ronaldom, ki se je, mimogrede, pred dnevi prav tako razvajal na plaži in pokazal svoje izklesano telo. V enem izmed intervjujev po razhodu je namignila, da ji je nogometni zvezdnik pogosto dajal občutek, da je grda, in skušal poteptati njeno samozavest. "Mislila sem, da sem našla popolnega moškega, a sem se motila. Mislim, da se ženska počuti grda, ko ima ob sebi napačnega moškega. In jaz sem se počutila tako. Ne verjamem v moške, ki nas delajo nesrečne, saj so to le fantje, ne pravi moški."