Poročila sta se oktobra leta 2009. Foto: EPA
Poročila sta se oktobra leta 2009. Foto: EPA

Plavolasa hči nepremičninskega mogotca Donalda Trumpa je v nedeljo v New Yorku rodila deklico. Prek Twitterja je zapisala, da sta z možem Jaredom Kushnerjem dobila "čudovito in zdravo deklico". Ime dekice je najprej razkril kar ponosni dedek Trump reviji People, nato pa je ime preko Twitterja potrdila tudi Ivanka.

29-letna Ivanka in Jared, ki je lastnik časopisa New York Observer, sta se poročila leta 2009, Ivanka pa je pred poroko postala Judinja.

Deklica bo imela veliko dedkove ljubezni
Deklica je tretja med vnuki za Trumpa, ki je nekaj časa vztrajal, da se bo vključil v predsedniško bitko za Belo hišo na volitvah, ki bodo novembra prihodnje leto. Njegov sin Donald jr. ima že hčer in sina.

Trump, ki je znan tudi po precej neposrečeni pričeski, je že januarja, ko je izvedel za Ivankino nosečnost, dejal, da bosta z Jaredom čudovita starša. "Sta izjemen par in komaj čakata, da dobita otroka. Presrečen sem zanju."

Spomnimo, bogataš je že več kot šest let poročen z nekdanjo slovensko manekenko Melanio Knauss (prej Knavs), ki mu je 20. marca leta 2006 rodila sina Barrona.