Veljata za enega najslavnejših hollywoodskih zakonskih parov. Foto: AP
Veljata za enega najslavnejših hollywoodskih zakonskih parov. Foto: AP

Jada je v pogovoru s Hodo Kotb dejala, da z Willom tega, da sta se razšla, nikoli prej nista razkrila javnosti, ker "na to nista bila pripravljena". Dodala je, da "še vedno skušata ugotoviti, kako partnerstvo peljati naprej", poroča CNN.

52-letna Jada Pinkett Smith in tri leta starejši Will sta sicer še vedno poročena, v zakonu vztrajata od leta 1997. V pogovoru s Kotb je še dejala, da je njuna zveza razpadla zaradi "veliko stvari". "Mislim, da sva bila do leta 2016 že oba izčrpana od tega, da sva se tako trudila. Oba sva imela v glavah fantazijsko podobo o tem, kakšna bi morala biti druga oseba," je dejala Pinkett Smith.

Dodala je, da je obljubila, da se z Willom nikoli ne bosta ločila, ne glede na vse razloge, in da te obljube preprosto ne more prelomiti.

Pinkett Smith bo več o svojem zakonu, karieri in odraščanju razkrila v knjigi spominov Worthy, ki bo v ZDA izšla 17. oktobra.

Čeprav sta še vedno poročena, pa sta se z Willom, kot kaže, uskladila, da lahko poskusita srečo tudi z drugimi partnerji. Julija leta 2020 je tako pevec August Alsina dejal, da se je romantično zapletel z Jado, česar sama ni zanikala.