Foxxovo zdravstveno stanje naj bi se izboljšalo do te mere, da se igralec že lahko ukvarja s športom. Foto: Reuters
Foxxovo zdravstveno stanje naj bi se izboljšalo do te mere, da se igralec že lahko ukvarja s športom. Foto: Reuters

Ameriški igralec Jamie Foxx je bil aprila zaradi zdravstvenih zapletov hospitaliziran v bolnišnici v Georgii. Sicer nikoli ni bilo oznanjeno, kakšne težave točno pestijo 55-letnika, a so očitno dovolj resne, da so o njih prek družbenih omrežij obvestili javnost. Prav tako so ustavili snemanje filma Back in Action, v katerem nastopa s Cameron Diaz.

Po zadnjih podatkih, ki jih je na Instagramu delila igralčeva hči Corinne, pa naj bi se zvezdniku filmov Django brez okovov, Stranski učinki in Za vsako ceno stanje znatno izboljšalo. Okreval naj bi celo do te mere, da se je pred kratkim že ukvarjal s športom.

Podrobnosti zdravstvenega stanja strogo varovana skrivnost

O Foxxovem zdravju ni bilo objavljenih tako rekoč nobenih informacij, razen tistih, ki jih je z javnostjo delila njegova družina, ki je sprva prosila za spoštovanje zasebnosti. "Cenim vso ljubezen, počutim se blagoslovljeno," je takrat Foxx zapisal na svojem profilu na Instagramu.

Med intervjujem za podkast Impaulsive, ki je bil objavljen na začetku maja, pa je Kevin Hart dejal, da ima srečo, da si je s Foxxom tako blizu, da si delita tudi zasebne stvari. Hart je obenem dejal, da se Foxxu stanje izboljšuje.