32-letna zvezdnica se je za dve leti umaknila z igralskih odrov, v dolgem intervjuju za revijo Vogue pa je prvič spregovorila o materinski vlogi. "O materinstvu je precej težko govoriti, ker ga vsaka ženska doživlja drugače. Če bi sama rekla, da je bilo čudovito že od prvega dne, bi se kdo lahko počutil slabo. Pripravljena sem bila tudi na težave," je dejala in pojasnila, da je bil navdih za sinovo ime eden Cookovih najljubših umetnikov, Cy Twombly.

V sina se je zaljubila na prvi pogled: "Jutro po njegovem rojstvu sem se počutila, kot da se je moje življenje na novo začelo, kot bi bil to prvi dan mojega življenja. Tako sem bila očarana nad njim – in nato tudi nad vsemi drugimi dojenčki. Novorojenčki so res neverjetni, so rožnati, krhki mali borci. Zdaj imam rada vse dojenčke, nič me ne moti, če jih slišim jokati v restavraciji. Prav obratno, mislim si: Kako ljubko!'"

Imela dva spontana splava

V iskrenem pogovoru je dejala, da je v preteklosti imela dva spontana splava. Prvič je zanosila v zgodnjih 20 letih in se odločila za umetno prekinitev nosečnosti, a je nato doživela spontani splav, ko je bila sama v Montrealu. Drugič je splavila konec leta 2020 med snemanjem filma Ne glejte v zrak. Takrat je že bila poročena s Cookom in je želela obdržati otroka.

Dejala je, da je prav zaradi lastnih izkušenj veliko razmišljala o pravici žensk do splava in omenila odločitev ameriškega vrhovnega sodišča, ki je pred meseci odpravilo splošno pravico do splava. "Ko sem bila noseča, sem pogosto razmišljala o tem in o vseh spremembah, ki jih je doživljalo moje telo. Večkrat sem pomislila, kako bi bilo, če bi bila prisiljena nosečnost pripeljati do konca," je še dejala zvezdnica.

Premiera Causewaya bo v Torontu

S Cookom Malroneyjem sta par od leta 2018, leto pozneje sta se zaročila in nato tudi poročila. Jennifer si je zaradi materinstva vzela dve leti premora, kljub temu pa bo na filmska platna kmalu prišel njen novi film Causeway, ki bo premiero doživel na filmskem festivalu v Torontu. V njem je zaigrala ob Brianu Tyreeju Henryju in Samiri Wiley. Večina prizorov je bila posneta že leta 2019, a so snemanje morali zaradi pandemije covida-19 prekiniti in ga dokončati v začetku leta 2021.

Med njene največje uspešnice sicer spadajo filmi Igre lakote, Za dežjem posije sonce in Ameriške prevare.