Na tridnevnem poročnem slavju, katerega vrhunec je bila sobotna poroka, je zvezdnica pričakovano nosila tri poročne obleke priljubljenega modnega oblikovalca Ralpha Laurena.

Prva, v kateri se je sprehodila do poročnega oltarja, je bila klasična obleka z visokim ovratnikom. 500 metrov blaga je bilo narezanih na volančke in ročno pritrjenih, da so ustvarili voluminozno, romantično krilo, je modna hiša Ralph Lauren zapisala v sporočilu za javnost. Videz je dopolnila dolga tančica.

Nevesta je nosila skoraj 100.000 ameriških dolarjev vreden nakit znamke Mikimoto, izbrala je uhane z biseri in diamanti ter ujemajoč se cvetlični prstan.

Sorodna novica Velika poroka Jennifer Lopez in Bena Afflecka na njegovi posesti v Georgii

Za sprejem se je 53-letna Lopez preoblekla v obleko, ki jo je navdihnil lestenec. 30 rokodelcev je 700 ur potrebovalo, da so ročno na obleko izvezli naborke iz svilenega tila in kristalov Swarovski.

Nazadnje je pevka in igralka nosila elegantno obleko, ki je bila prav tako okrašena s kristali Swarovski.

Affleck je medtem nosil smokinga Ralpha Laurena: suknjič je bil bele barve, hlače pa črne.

Vseh pet otrok igralca in igralke ter pevke, ki so se jim rodili v prejšnjih zakonih, je nosilo oblačila bele barve. Za njihov videz je prav tako poskrbela modna hiša Ralph Lauren.

Dve poroki
Zaljubljenca sta se julija poročila v Las Vegasu.

Obe poroki predstavljata vrhunec ljubezenske zgodbe, ki traja več kot 20 let. Spoznala sta se leta 2001 med snemanjem filma Gigli. Novembra 2002 je Ben zaprosil za roko s 6,1-karatnim rožnatim diamantom Solitaire Harryja Winstona. Toda dan pred slovesnostjo septembra 2003 je par sporočil, da se je odločil preložiti poroko zaradi pretirane medijske pozornosti.

Uradno sta se razšla januarja 2004. Jennifer se je istega leta poročila s pevcem Marcom Anthonyjem, s katerim ima dvojčka Maxa in Emme.

Ben pa se je poročil z Jennifer Garner, s katero ima tri otroke: Seraphino, Samuela in Violet.