Foto: AP
Foto: AP

50-letni igralec in tri leta starejša pop zvezdnica in igralka sta usodni da dahnila pred številnimi svojci in prijatelji, vključno z nekaterimi zvezdniškimi prijatelji, kot so Matt Damon, Jimmy Kimmel in Kevin Smith.

Prostrano posest Riceboro nedaleč od mesta Savannah je Affleck kupil leta 2003, ko je bil prvič v zvezi z Lopezovo. Tam naj bi se leta 2004 tudi poročila. Tokrat jima je uspelo.

Idilo je sicer zjutraj pred poroko zmotila nesreča Affleckove mame, ki so jo odpeljali z rešilnim avtomobilom. 76-letna Christopher Anne Boldt je padla s pomola na posesti in si pri tem poškodovala nogo.

Boldtovo so že čez nekaj ur iz bolnišnice odpustili, odnesla jo je zgolj z ureznino, poroča Daily Mail.

Sorodna novica Jennifer Lopez in Ben Affleck sta okronala obujeno romanco s poroko

Prva poroka v Las Vegasu

Lopezova in Affleck sta se zaročila aprila, prvič pa poročila julija s spontano poroko v kapelici v Las Vegasu, a sta želela mesec dni pozneje veliki korak praznovati še v malce večjem slogu, s svati, poročno obleko in zabavo.

V ta namen sta izbrala čudovito Affleckovo vilo v kolonialnem južnjaškem plantažnem slogu, kamor sta ta teden pripotovala z vsemi otroki.

Paparaci so ju v družbi njenih 14-letnih dvojčkov Emme in Maxa ter njegovih otrok Samuela (9), Seraphine (12) in Violet (16) ovekovečili med nakupovanjem v Savanni.

Ben – velika ljubezen JLo

V mesto je prišla tudi Jenniferina mama Guadalupe, ne pa tudi Affleckova nekdanja soproga in mati njegovih otrok Jennifer Garner.

Par je poročil zvezdniški guru in podcaster Jay Shetty, Lopezova pa je pred oltar stopila v po meri krojeni poročni obleki Ralpha Laurena z dolgo vlečko.

Lopezova in Affleck sta se spoznala na snemanju filma Gigli leta 2002, leto dni pozneje se je par, ljubkovalno znan kot "Bennifer", zaročil, a sta le nekaj dni pred načrtovano poroko leta 2004 razdrla, za kar sta okrivila "preveliko medijsko pozornost".

Ona se je še isto leto poročila s pevcem Marcom Anthonyjem, s katerim imata dvojčka, Affleck pa se je leta 2005 poročil z Garnerjevo, od katere se je ločil leta 2018.

Potem ko se je JLo lani razšla z zvezdnikom bejzbola Alexom Rodriguezom, ni trajalo dolgo, da je obudila romanco z Benom, za katerega je vedno govorila, da je njena največja ljubezen.