Anistonova snema filme s polno paro. Foto: Reuters
Anistonova snema filme s polno paro. Foto: Reuters
Jennifer Aniston in Brad Pitt
Na željo otrok sta se avgusta tudi poročila. Foto: EPA

Vsaj tako je "ameriška ljubljenka" Jennifer, ki se je v sredo v Londonu udeležila premiere filma Kako se znebiti šefa 2, dejala v pogovoru za revijo Harper's Bazaar. "Ljudje lahko zagrešijo nepredstavljive stvari, a moraš jim oprostiti in si reči: 'Navsezadnje smo vsi le ljudje in vsi delamo napake.' Nadvse pomembno se je naučiti oprostiti, če ne, se zagrenjenost v tebi kopiči kot strupeni odpadki. Nič hujšega ni, kot v sebi držati zamere," je dejala in tako očitno končala enega najbolj razvpitih hollywoodskih sporov.

Saj se še spomnite, kajne? Brad Pitt in Jennifer Aniston, ki sta veljala za "zlati par" Hollywooda, sta se ločila leta 2005, potem ko se je Brad na snemanju filma Gospod in gospa Smith zaljubil v fatalno Angelino Jolie. Od tu naprej je ostalo zgodovina - Brad in Angelina sta neločljiva, avgusta sta se na jugu Francije tudi poročila, v njunem domu pa za igrivost in živahnost skrbi šest otrok, trije biološki in trije posvojeni.

Zgodba Anistonove je drugačna - dolgo je objokovala ločitev in zamenjala več partnerjev, zdaj pa je že nekaj časa v zvezi z igralcem Justinom Therouxom, ki mu je polaskala, da še z nikomer ni bila tako srečna: "Justin je eden najbolj skromnih in poštenih ljudi, kar jih poznam. Nemogoče je, da bi drug drugega dolgočasila, nikoli nama ne zmanjka tem za pogovor, kar je izjemno."

"Bi se morala počutiti slabo?"
Anistonova je stara 45 let, a trdi, da je staranja ni strah: "Bi morala zaradi svojih let znoreti, bi me moralo že vse boleti? Niti približno se ne počutim tako, mislim, da bi morali spremeniti dojemanje tega, kdaj je človek star. Slišala sem, da je 47-letna Halle Berry svojo nosečnost označila kot 'starostno nosečnost', a meni se zdi to neumno, skoraj žaljivo. Dejstvo je, da smo se ženske razvile in spremenile. Po 40. letu se zabavam bolj kot kdaj koli."

Morda pa bo Jennifer v zrelih letih dosegla tudi svoj igralski vrhunec, saj se govori, da bi lahko bila v igri za oskarjevsko nomacijo za vlogo v filmu Cake, v katerem igra žensko s fobijo in kroničnimi bolečinami, ki se tako boji sveta, da niti v avtomobilu ne sedi vzravnano.