Jesse James in Sandra Bullock sta bila še na podelitvi oskarjev videti neizmerno srečna. Foto: EPA
Jesse James in Sandra Bullock sta bila še na podelitvi oskarjev videti neizmerno srečna. Foto: EPA

Le nekaj dni po tem, ko so se pojavile govorice, da ima z oskarjem nagrajena igralka težave v zakonu, zaradi česar je odpovedala tudi udeležbo na premieri filma The Blind Side v Londonu, je njen mož priznal, da je izključno on odgovoren za bolečine in sramoto, ki jih je nakopal svoji družini.

James v izjavi sicer ni priznal domnevnega skakanja čez plot, je pa priznal, da zaradi "zamegljene presoje zasluži vse, kar se bo slabega zgodilo". "Večina obtožb je neresničnih in neutemeljenih. To je vse, kar bom povedal o tem, saj ne želim zasebnih zadev umazati z javnimi opazkami," je med drugim zapisal 40-letni James.

"Resnično mi je žal za srčne bolečine, ki sem jih povzročil Sandri in otrokom. Upam, da bodo nekoč v svojem srcu lahko našli dovolj moči, da mi bodo oprostili," je še zapisal James. Bullockova je že pred dnevi na vrat na nos zapustila njun skupen dom v Južni Kaliforniji in za zdaj ne kaže, da bi v srcu že našla "prostor za odpuščanje".

Sreča je trajala dobrih pet let
Priljubljena igralka in James sta se spoznala leta 2004 na snemanju oddaje Monster Garage, ki jo je vodil James in so jo predvajali na Discovery Channelu. Par se je leto pozneje poročil ob sončnem zahodu na ranču blizu Santa Barbare, obreda pa se je udeležilo 300 gostov. James ima iz prejšnjih zvez tri otroke, za katere je Bullockova že večkrat dejala, da so kot njeni in da si zato bioloških niti ne želi.