Odločila se je, da bo otroka imela sama. Foto: EPA
Odločila se je, da bo otroka imela sama. Foto: EPA

Jessica Ellen Cornish, znana pod imenom Jessie J, se je pred svojim koncertom v Los Angelesu odločila, da se bo na družbenem omrežju Instagram odprla svojim sledilcem. Pod objavo fotografij pozitivnega nosečniškega testa in citata pisateljice Seyde Nor, ki pravi: "Včasih ljubezen ne bo dovolj, da nekaj uspe, in to je v redu. To ne pomeni, da ti je spodletelo," je 33-letna pevka zapisala daljše besedilo.

Zdravnik ji je namreč povedal, da med tretjim ultrazvokom niso več zaznali srčnega utripa njenega otroka. "Počutim se, kot da nimam nadzora nad svojimi čustvi," je priznala in dodala, da bo morda objavo pozneje obžalovala. "Kar vem, je, da si nocoj želim peti," je poudarila in pojasnila, se ne izogiba žalovanju, ampak se zaveda, da ji bo petje pomagalo.

"Imela sem dva koncerta v dveh letih, moja duša to potrebuje," je še zapisala pevka, ki pa se je zavedala, da nekateri menijo, da bi morala koncert odpovedati. "To moram predelati na svoj način," je napisala in dodala, da je peti začela za veselje in dušo, to pa se nikdar ni spremenilo, poroča Billboard.

Nosečnost je bila izkušnja, ki je ne bo nikoli pozabila, a ve, da jo bo spet imela

"Želim biti iskrena in ne želim skrivati, kaj čutim. To si zaslužim. Želim biti jaz, toliko, kolikor sem lahko v tem trenutku," je napisala britanska glasbenica in poudarila, da si tega ne želi le zaradi občinstva, ampak tudi zase in nerojenega otroka, ki se je potrudil po svojih najboljših močeh. Za objavo naj bi se sicer odločila, ker se ji je občutke zdelo varneje preliti v pisanje, kot da bi o tem govorila v "čustvenem govoru, polnem solz", na odru.

"Odločila sem se, da bom otroka imela sama, ker je to vse, kar sem si kdaj koli želela, življenje pa je kratko," je še zapisala in dodala, da je že to, da je zanosila, samo po sebi čudež in izkušnja, ki je nikoli ne bo pozabila. "Vem, da jo bom ponovno imela," je še dodala zvezdnica.

"Močna sem in vem, da bom v redu," je še poudarila in pojasnila, da je novico javnosti želela razkriti zato, ker ve, da v tem ni sama. "Po svetu je na milijone žensk čutilo to ali še hujšo bolečino," je v objavi še dodala in priznala, da gre za enega izmed najbolj osamljenih občutkov na svetu. Podporo so pevki, ki se je pred mesecem razšla s plesalcem Maxom Phamom, nudili številni oboževalci in zvezdniki, med njimi Pixie Lott.