Jessie je za zdaj prestavila svoje bližnje nastope. Foto: EPA
Jessie je za zdaj prestavila svoje bližnje nastope. Foto: EPA

Menierova bolezen je redka oblika kronične bolezni, ki prizadene notranje uho. V njem se začne nabirati čezmerna tekočina, ki povzroči različne težave, vzrok za bolezen pa še ni znan.

Med najpogostejšimi posledicami bolezni so izguba ravnotežja, slabost in izguba sluha. Bolezen običajno k sreči prizadene le eno uho, zanjo pa sta trpela tudi pesnica Emily Dickinson in protestantski reformator Martin Luter.

Jessie J je v objavi na Instagramu povedala, da ja načrtovala veliko spletno božično predstavo, ki pa jo je morala zaradi odkritja bolezni prestaviti. "Ko sem se zbudila, se mi je zdelo, da sem povsem gluha na desno uho, in nisem mogla hoditi v ravni črti."

Zdravniki so ji postavili diagnozo Menierovega sindroma, od začetka zdravljenja pa se pevka počuti že veliko bolje. Kot pravi, zdaj uživa dobra zdravila, večina simptomov pa je že izginila. "Zelo sem hvaležna tudi za številna sporočila podpore in nasvete ljudi, ki živijo s to boleznijo, kako se z njo spopadati," se je v objavi zahvalila pevka. "Tako pač je, s tem bom morala živeti. Kljub temu sem hvaležna za svoje zdravje in upam, da bom lahko kmalu znova nastopala," je dodala.