Jennifer Lopez in Drake naj bi se zadnji mesec močno zbližala. Foto: Reuters
Jennifer Lopez in Drake naj bi se zadnji mesec močno zbližala. Foto: Reuters

Dejstvo je, da 47-letna Lopezova in 30-letni Drake zadnje čase preživljata veliko časa skupaj, znano pa je tudi, da sta oba sveže samska.

Lopezova je pred nekaj meseci razdrla večletno zvezo s plesalcem Casperjem Smartom (29), potem ko ji je bilo končno dovolj njegovih skokov čez plot, medtem ko je Drake oktobra očitno obupal nad izmuzljivo Rihanno (28), ki ji je le nekaj mesecev predtem na odru izpovedal ljubezen.

Najprej se je samo ugibalo, ali se med Lopezovo in Drakom kaj plete, ko je on na začetku decembra obiskal dva njena lasvegaška koncerta zapored, nato pa v Los Angelesu še zapustil večerjo, ki jo je gostil, skupaj z JLo. Pevca sta nato radovednežem vrgla res veliko kost, ko sta prejšnji teden vsak na svojem Instagramu brez dodatnih pojasnil objavila ljubečo skupno fotografijo, na kateri ona leži v njegovem objemu.

Od objave ni minilo več kot nekaj minut, ko je že Rihanna na Instagramu nehala slediti tako Draku kot Lopezovi, s katero sta bili sicer do tedaj kolegici.

Viri - vsi anonimni, kakopak - so hiteli zatrjevati, da "sta si res všeč", da "imata odlično kemijo" in da "sta res srečna", a nekateri še vedno ugibajo, da gre morda samo za preračunljivo potezo pred izidom njunega dueta.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 27, 2016 at 11:38pm PST