Usodni poljub? Foto: Reuters
Usodni poljub? Foto: Reuters
Marc Anthony je v zakonu s Shannon de Lima zdržal dve leti. Foto: Reuters
Lopezova je bila z 18 let mlajšim plesalcem Casperjem Smartom v zvezi od leta 2011. Za prekinitev razmerja so bili usodni njegovi skoki čez plot. Foto: AP
Par je tudi po ločitvi ostal v dobrih odnosih. Foto: Instagram Marc Anthony

48-letni Anthony se je z 20 let mlajšo venezuelsko manekenko in lepotno kraljico poročil leta 2014, razšla pa naj bi se že pred četrtkovo podelitvijo latinskih grammyjev v Las Vegasu, na kateri je Lopezova (47) svojemu bivšemu podelila nagrado za osebnost leta, preden ga je ob prigovarjanju občinstva poljubila na ustnice.

Poljub je nemudoma dvignil precej prahu, Anthony pa je skušal vse skupaj relativizirati s tem, da je na Instagramu delil fotografije, kako na zasebnem letalu poljublja kar vse svoje prijatelje po vrsti.

Tudi menedžer Lopezove Benny Medina za TMZ zatrjuje, da par, ki se je ločil leta 2014, "absolutno, kategorično in 100-odstotno ni spet skupaj". Zvezdniškemu paru sta se v zakonu rodila dva otroka, dvojčka Max in Emme, danes stara osem let.

Konec ljubezenskega razmerja s plesalcem
De Limovo in Anthonyja so nazadnje videli skupaj v javnosti na njegovem koncertu v Madison Square Gardenu avgusta. Ironično, na tem koncertu je bila tudi JLo in s svojim nekdanjim soprogom odpela duet in napovedala, da skupaj snemata album v španščini.

Vsi skupaj - Jennifer, Marc in Shannon - pa so po koncertu v zaodrju celo pozirali za skupno fotografijo z dvojčkoma. Tudi sicer nekdanja zakonca letos precej časa preživljata skupaj.

Lopezova in Anthony, ki sta bila pred ljubezenskim razmerjem dolgoletna prijatelja, sta se se leta 2011 razšla, leta 2012 je nato Anthony vložil zahtevek za ločitev, ki je bila dokončna leta 2014.

Lopezova se je leta 2011 začela dobivati z 18 let mlajšim plesalcem Casperjem Smartom, s katerim se je vmes leta 2014 začasno razšla, a nato razmerje obudila. Dokončno sta se razšla avgusta letos, domnevno zaradi njegovih skokov čez plot.

Splodleteli zakoni
Lopezova je bila poročena trikrat - prvič s kubanskim natakarjem Ojanijem Noo (1997—1998), nato se je zapletla z raperjem Seanom "Diddyjem" Combsom, leta 2001 pa se je - prav tako za leto dni - poročila s plesalcem Crisom Juddom.

Po drugi ločitvi se je spustila v daleč najbolj razvpito zvezo, z igralcem Benom Affleckom, s katerim je bila tudi zaročena. Par se je razšel leta 2004, dan pred napovedano poroko, kot razlog pa navedel preveliko pozornost medijev. Tolažbo je pevka poiskala v objemu dobrega prijatelja Anthonyja.

Tudi ta je imel na tisti točki za seboj burno ljubezensko življenje - v prvem, kratkotrajnem zakonu z Debbie Rosado se mu je rodila danes 22-letna hčerka, nato se je leta 2000 poročil z nekdanjo mis Universe Dayanaro Torres, s katero ima dva sinova, razšla pa sta se leta 2003.