Justin Timberlake je Ellen DeGeneres razkril sinovo ime, ne pa tudi starosti. Foto: Twitter
Justin Timberlake je Ellen DeGeneres razkril sinovo ime, ne pa tudi starosti. Foto: Twitter

39-letni pevec in leto mlajša igralka sta drugo nosečnost skrivala pred javnostjo, kar zaradi pandemije covida-19 niti ni bilo težko, saj so javni dogodki odpovedani, julija pa je v medije pricurljala novica, da se jima je rodil drugi sin.

A zvezdniški par novice ni želel ne potrditi ne zanikati. Do zdaj. Med javljanjem v oddajo Ellen DeGeneres, ki bo na sporedu nocoj po krajevnem času, pa je Timberlake potrdil, da se je petletnemu Silasu že lani pridružil mlajši bratec, ki sta mu z Jessico nadela ime Phineas. "Čudovit je in tako ljubek," je mlajšega sina opisal Timberlake. Ob tem je hudomušno opisal vzdušje v družini te mesece: "Nihče ne spi." "A smo navdušeni. Navdušeni in presrečni. In zelo hvaležni," je resneje dodal.

V pogovoru z Ellen, ki je bila ena redkih, ki je vedela, da je na poti dojenček, je priznal, da se je dinamika v družini s prihodom novega družinskega člana precej spremenila. "Sploh se ne vidiva več," je v šali opisal odnos z ženo, ob tem pa poudaril, da se vseeno zelo zabavajo. Silas za zdaj še zelo uživa v vlogi starejšega brata: "Phin še ne hodi in ga ne more loviti. Ko se bo to spremenilo, bomo pa videli, ali bo kaj drugače."