Justin in Jessica sta znova postala starša. Foto: Reuters
Justin in Jessica sta znova postala starša. Foto: Reuters

38-letna Jessica je po pisanju britanskega Daily Maila rodila ta teden, par pa novice še ni komentiral.

Zvezdnika sta bila v javnosti zadnjič skupaj fotografirana marca, v času pandemije novega koronavirusa sta se skupaj s petletnim sinom Silasom in Jessicino mamo umaknila v počitniški dom v Montani, kjer so bili varni pred radovednimi očmi javnosti.

Oba sta sicer objavila kakšno fotografijo na družbenih omrežjih, a pazila sta, da se ne bi videl igralkin nosečniški trebuh, piše Daily Mail.

Tudi prvo nosečnost sta dolgo in uspešno skrivala. Timberlake je na svoj 34. rojstni dan razkril, da z Jessico pričakujeta otroka, ko je nepričakovano objavil fotografijo okroglega trebuščka svoje žene. 11. aprila 2015 pa je na svet prijokal Silas Randall Timberlake.

Aferica ni pustila posledic
Zvezdnika sta v zvezi od leta 2007, poročila sta se leta 2012. Njun zakon je veljal za enega najtrdnejših v Hollywoodu, lani pa je sledil manjši pretres, ko so se pojavile govorice, da je Justin prevaral Jessico.

Paparaci so ga ujeli med dotikanjem s soigralko Alisho Wainwright. Javno se je opravičil ženi in obžaloval, kako se je vedel. "Pred nekaj tedni sem napačno presodil stvari, a naj bom jasen – med menoj in soigralko se ni nič zgodilo. Popil sem mnogo preveč in obžalujem svoje vedenje. Ravnal sem napačno, ne želim biti tak vzor sinu. Opravičujem se svoji čudoviti ženi in družini, ker sem ju tako osramotil. Potrudil se bom, da bom kar najboljši oče in mož. Tokrat nisem bil."