Svojemu novemu izvoljencu bo poročne zaobljube dahnila 25. julija letos. Foto: EPA
Svojemu novemu izvoljencu bo poročne zaobljube dahnila 25. julija letos. Foto: EPA
Keith Urban
Njegova poročna priča bo njegov brat Shane. Foto: Reuters

S čustvi nabita pesem iz filma Beaches, ki je bila leta 1989 velika uspešnica, je zelo posebna za Nicole in Keitha. Bette in Nicole pa sta si zelo blizu, saj imata veliko skupnega, med drugim tudi to, da sta bili obe rojeni na Havajih. Zato je Nicole na poročno slavje, ki naj bi bilo 25. julija v Sydneyju, povabila Midlerjevo, izvirno izvajalko.

Pomembno vlogo pri obredu bosta imela tudi Nicolina posvojenca s Tomom Cruisom, Isabella in Connor. Isabella bo častna družica, Connor pa bo nosil prstana.

Poročni priči bosta ...
Znanih je še nekaj podrobnosti o poroki. Keithova poročna priča na katoliškem obredu v Nicolini priljubljeni cerkvi severno od Sydneyja bo njegov brat Shane, Nicole pa bo do oltarja pospremil oče Antony.

Brez predporočne pogodbe?
Mladoporočenca bosta medeni teden preživela v letovišču Wakaya na Fidžiju, ki je eden od Nicolinih priljubljenih krajev. Daril ne bosta sprejemala, povabljencem sta sporočila, da naj denar raje podarijo v dobrodelne namene. Predporočne pogodbe hollywoodska igralka in pevec countryja ne nameravata podpisati, so še poročali britanski tabloidi.