Julia Fox in Kanye sta v Parizu vzbudila kar precej pozornosti. Foto: AP
Julia Fox in Kanye sta v Parizu vzbudila kar precej pozornosti. Foto: AP

44-letni raper je po ločitvi od Kim Kardashian očitno našel srečo v objemu 13 let mlajše Julie Fox, ki je zaslovela v filmu Uncut Gems (2019). Igralka, ki nima zadržkov glede razkrivanja zasebnosti svojim oboževalcem, je v začetku meseca v kolumni za Interview natančno opisala, kako sta se z glasbenikom, ki se zdaj predstavlja kot Ye, spoznala in "se takoj ujela". Prav zato, ker je zapis objavila le nekaj dni pozneje, ni manjkalo govoric, da gre zgolj za piarovsko potezo in da par v resnici ni tako zelo zaljubljen, kot želi predstaviti javnosti.

A tako West kot Fox sta to odločno zanikala, za povrh pa se je igralka morala otepati še namigov, da jo pri slavnem raperju privlačita bolj denar in splošna prepoznavnost. "Vse skupaj je smešno, ker ljudje temu namenjajo toliko pozornosti, meni pa ne bi moglo biti bolj vseeno. Ljudje govorijo: 'Ah, z njim si samo zaradi slave, zaradi vpliva, zaradi denarja.' Dragi, vse svoje odraslo življenje se dobivam z milijarderji, ostanimo na realnih tleh," je 31-letnica ostrim jezikom zabrusila v petek v svojem podkastu Forbidden Fruits.

Konec tedna je par očitno preživel v Evropi, saj sta se v nedeljo v Parizu udeležila modne revije hiše Kenzo, ki se tam predstavlja v okviru tedna moške mode. Poleg tega, da sta se na javni prireditvi prvič pojavila skupaj, je poznavalcem v oči padla tudi njuna usklajena zunanja podoba: oba sta namreč izbrala džins in ga skombinirala s škornji in črnimi rokavicami.