Del Kardashianovega klana se očitno ne želi povsem odreči življenju s kamerami. Foto: Reuters
Del Kardashianovega klana se očitno ne želi povsem odreči življenju s kamerami. Foto: Reuters

Resničnostni šov Keeping Up With The Kardashians, ki je člane družine Kardashian in Jenner izstrelil v ameriški zvezdniški svet, naj bi se po Kimini septembrski objavi končal leta 2021. Po 14 letih življenja pod budnim očesom več deset milijonov ljudi po svetu, naj bi se večina članov namreč odločila, da je življenja pred kamerami dovolj. A očitno ni tako.

Kim, Khloé in Kourtney Kardashian, Kylie in Kendall Jenner ter njihova mama Kris Jenner so s pretočno platformo Hulu, ki je v lasti Disneyja, podpisale večletno pogodbo. Tako naj bi začele ustvarjati nove vsebine, stvaritve pa naj bi bile poleg v Združenih državah Amerike dostopne tudi v drugih državah po svetu na platformi Star, poroča Mirror.

Slednja naj bi bila "mednarodna različica Huluja", del Disneyja Plusa, ki bo od februarja omogočala ogled vsebin določenim evropskim državam, Kanadi in Novi Zelandiji. Luč sveta pa naj bi sveža vsebina Kardashianovih ugledala konec leta 2021.

Nihče od sodelujočih še ni razkril podrobnosti. Tako še ni znano, ali se bodo Kardashianove dejansko prikazale tudi na zaslonih in ali se jim bodo pridružili še preostali člani.

Za konec resničnostnega šova ni bilo jasnih razlogov

Prekinitve sodelovanja s televizijsko mrežo NBCUniversal E! niso pospremile s podrobnejšimi razlogi. Nekateri viri naj bi sicer dejali, da je odločitev sprejela Kris, potem ko sta Kylie in Kim zagrozili z odhodom. Prav tako naj bi Kim želela duševno zdravje svojega moža Kanyeja Westa umakniti z zaslonov, družina pa naj bi od televizijske mreže tudi zahtevala več denarja. Khloé in Scott Disick naj bi snemanje vseeno želela nadaljevati. Dejstvo je, da je bila serija, ki obsega kar 20 sezon, predvsem za članice te družine podlaga za začetek kariere tako v svetu mode kot tudi ličil.