Karlie Kloss in Joshua Kushner imata drugačne politične nazore kot Ivanka in Jared. Foto: AP
Karlie Kloss in Joshua Kushner imata drugačne politične nazore kot Ivanka in Jared. Foto: AP

Karlie Kloss je poročena z Joshuo Kushnerjem, ki je Jaredov mlajši brat, skupaj pa pričakujeta tudi prvega otroka. 28-letnica je po incidentu v Washingtonu na družbenih omrežjih zapisala, da je sprejemanje "legitimnih demokratičnih volitev patriotsko, njihovo zanikanje in spodbujanje nasilja pa protiameriški".

Na to ji je eden izmed uporabnikov Twitterja odgovoril, naj to poskuša dopovedati Jaredu in Ivanki, na kar je manekenka odgovorila: "Poskušala sem."

Ivanka in Jared sta v času Trumpovega mandata v Beli hiši delala kot svetovalca. Trumpova hčerka je kmalu po izbruhu nemirov na Twitterju pozvala, naj se nasilje ustavi, tvit, v katerem je protestnike imenovala "ameriški patrioti", pa je nekaj minut po objavi izbrisala.

Sorodna novica Trump se je zavezal k "urejenemu" prenosu oblasti; še peta žrtev nemirov

Ne skrivata svojih političnih nazorov

Joshua Kushner sicer dela kot poslovnež in je soustanovitelj investicijske družbe Thrive Capital. Tako Klossova kot Joshua Kushner nikoli nista skrivala, da so njuni politični nazori popolnoma drugačni.

Klossova je pred časom za britanski Vogue povedala, da ni lahko biti pod drobnogledom zaradi družinskega razkola glede politike. "Odločila sem se, da se osredotočim na vrednote, ki jih delim s svojim možem, to pa so iste liberalne vrednote, v katerih sem bila vzgojena in so me vodile skozi vse življenje."

Kushner je več o tem razložil leta 2017 za Forbes: "Nobena skrivnost ni, da so moje življenje vodile liberalne vrednote in da podpiram politične voditelje, ki imajo podobne vrednote."

Klossova pa je dodala še: "Res sem sledila svojemu srcu, ko sem se odločila biti z osebo, ki jo ljubim – kljub vsem zapletom, ki pridejo s tem. In vedela sem, da se je za to vredno boriti."