Za konec zveze se je odločil William. Je za njim res stal princ Charles? Foto: Reuters
Za konec zveze se je odločil William. Je za njim res stal princ Charles? Foto: Reuters
Princ William in Kate Middleton
Zveza je razpadla, še preden je William Kate nataknil zaročni prstan. Foto: Reuters

Kate velja za zelo mirno, uglajeno in tiho dekle, zato o koncu zveze ne želi govoriti. Edini, ki jim je zaupala, zakaj se je več kot štiriletna ljubezen končala, so njeni sodelavci.

"Vsega je kriv njegov oče."

Prestolonaslednik naj bi namreč svojemu najstarejšemu sinu svetoval, naj Kate čim prej pusti, če ni prepričan, da je prav ona dekle, s katerim se želi poročiti. Posvaril ga je še, naj ne naredi iste napake, kot jo je naredil sam pri njegovi materi, pokojni princesi Diani.

Katin sodelavec Philip Higgs je časopisu Daily Mirror povedal: "Kate o ničemer ne govori veliko, zelo tiho dekle je. Verjetno pa ni več zdržala pritiska, saj so jo vsi nenehno oblegali z vprašanji, kaj je šlo narobe, zato je v trenutku šibkosti nam zaupala pravi razlog."

Jo bo rešila selitev v ZDA?
Zadnja novica v zvezi s simpatično lepotičko, ki je med Britanci zelo priljubljena, pa je, da želi začeti novo življenje brez Williama, zato naj bi razmišljala o sprejetju ponudbe modnega oblikovalca Toma Forda in se preselila v New York. 25-letnica naj bi svojo odločitev za selitev čez lužo, kjer bo imela mir pred vsiljivimi britanskimi mediji, že zaupala materi in sestri, v podjetju pa naj bi bila zadolžena za odnose z javnostmi ali svetovanje.

Neimenovani vir je dejal: "Kate ne sledi slepo modnim smernicam, a v modi zelo uživa in ima občutek za kombiniranje oblačil."

A. P.