Vzrok njunega razhoda ni znan. Foto: EPA
Vzrok njunega razhoda ni znan. Foto: EPA
Susan Sarandon in Tim Robbins z družino
Konec je tudi družinske idile za Susan in Tima. Foto: EPA

"Igralka Susan Sarandon in njen partner preteklih 23 let, igralec Tim Robbins, sta naznanila, da sta se razšla to poletje," je za Us Magazine potrdil novico igralkin predstavnik za stike z javnostjo Teal Cannaday in dodal, da ne bo komentiral podrobnosti ločitve.

Igralca – najbolj znana po svojih liberalnih svetovljanskih pogledih – sta se seznanila na snemanju komedije Bull Durham leta 1987. Skupaj imata dva sinova: 20-letnega Jacka Henryja in tri leta mlajšega Milesa Guthrieja. Susan pa ima še eno hčerko, ki je bila plod ljubezni med njo in italijanskim režiserjem Francom Amurrijem, Evo.

Da pa je odnos med Susan in Timom na trhlih tleh, priča dejstvo, da se je 63-letna, sicer z oskarjem nagrajena igralka za vlogo v filmu Zadnji sprehod, v zadnjem času izmikala odgovorom na vprašanja v zvezi s Timom.

Veliko manj kot danes je bila v besedah ravnodušna leta 2004, ko je v pogovoru za Times of London pravzaprav izlila svoje srce: "On je tisti pravi. Res je tudi, da je dvanajst let mlajši od mene. Ne bom se poročila z njim, da ga ne bi imela za samoumevnega. Mogoče bo poroka dober izgovor za zabavo, ko bom stara 80. Najina otroka in posestvo je tisto, kar naju povezuje, kot tudi ustvarja med nama prepir. Najini besedni dvoboji so intenzivni, toda korektni. Ne moram trditi, da je vedno vse v rožicah, toda on je moj res dober prijatelj."