Gaga napoveduje, da z novinarji ne bo več govorila, saj jim nima kaj povedati. Foto: EPA
Gaga napoveduje, da z novinarji ne bo več govorila, saj jim nima kaj povedati. Foto: EPA

Vnaprej posneti pogovor najslavnejše voditeljice pogovornih oddaj z največjo popzvezdnico zadnjih let bodo predvajali še ta konec tedna, pevka pa naj bi se po njem nehala pojavljati v medijih, saj, kot pravi, "nima nič več povedati".

Lady Gaga je v posebni oddaji Next Chapter med drugim dejala: "Oprah, po tem intervjuju ne nameravam zelo dolgo govoriti z nikomer. Nobenega tiska, nobene televizije, nobenega poslušanja govoric ..." Pevka dodaja, da slabih novic o sebi že tako ali tako ne bere.

"Strah" pred biografskim filmom
Potem ko je bila z namenom promocije albuma Born This Way, ki je izšel maja lani, resnično prisotna povsod, se v letu 2012 v medijih ne pojavlja kaj dosti, je pa pred kratkim razkrila, da že ustvarja pesmi za novi album.

Prejšnji teden so se pojavile tudi govorice, da so pevko razbesneli načrti snemanja biografskega filma o njej, saj naj bi se bala, da bo v filmu Fame Monster: The Lady Gaga Story prikazana v slabi luči.

Pri kanalu Lifetime namreč načrtujejo tv-film po neavtorizirani biografiji Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga novinarke New York Posta Maureen Callahan.

Bi pa, kot je pred časom ugotavljal Entertainment Weekly, projekt utegnil biti obsojen na propad, saj se bodo filmarji znašli v zagati že, če jim Gaga ne bo dovolila uporabiti svoje glasbe v ozadju.