Bristol in Levi iz časov, ko sta bila še zaljubljena in sta pričakovala otroka. Foto: EPA
Bristol in Levi iz časov, ko sta bila še zaljubljena in sta pričakovala otroka. Foto: EPA

Levi, ki se je marca razšel z mladoletno Bristol Palin - zveze je bilo konec tri mesece po rojstvu njunega sina Trippa, očitno ne želi izginiti z naslovnic časopisov, zato za "mastne" izjave skrbi kar sam.

V intervjuju za revijo Vanity Fair je tako dejal: "Všeč bi mi bilo, če bi me profesionalni fotograf slikal golega za revijo Playgirl. Revije sicer še nikoli nisem imel v rokah, si pa predstavljam, kakšna je njena vsebina: fantje goli pozirajo, ženske pa jih gledajo," je dejal Levi, doma z Aljaske, ne vedoč, da ima revija tudi velik delež gejevskih bralcev. Istospolno usmerjena skupnost je tako Levija že razglasila za gejevsko ikono.

"Sarah sploh ni takšna, kot se opisuje"
Johnston se očitno najbolje prodaja, če kritizira republikansko kandidatko za podpredsednico na lanskih volitvah, ki je sama sebe prikazovala kot tradicionalno, koservativno "supermamo".

A Levi ima marsikaj povedati čez Sarah Palin: "Njen videz mame, ki obožuje hokej in lovi lose, je bil le skrbno izdelana politična poteza. Nikoli je nisem videl, da bi se odpravila na lov ali da bi imela v rokah ribiško palico. Poleg tega sploh ne zna streljati. V spalnici sicer ima pištolo, a me je večkrat vprašala, kako se z orožjem sploh ravna."