V zvezo sta se spustila leta 2018, ko se je Vonnova vrnila z zimskih olimpijskih iger v Pjongčangu. Foto: EPA
V zvezo sta se spustila leta 2018, ko se je Vonnova vrnila z zimskih olimpijskih iger v Pjongčangu. Foto: EPA

Dve leti potem ko sta se leta 2017 nekdanja ameriška smučarska zvezdnica in kanadski hokejist spoznala, je Pernell-Karl Subban, krajše P. K. Subban, Vonnovo lansko poletje zaročil. Ta pa ga je čez nekaj mesecev za božič tudi sama zaprosila za roko, saj po njenem mnenju zaročni prstani ne bi smeli biti namenjeni le ženskam. Kljub temu da sta za letošnje leto načrtovala poroko, ki jima je zaradi pandemije covida-19 splavala po vodi, pa se je par po letih zveze odločil raziti.

"Lindsey je ena izmed najbolj prijaznih in skrbnih oseb, ki jih poznam," je v svoji objavi na družbenih omrežjih zapisal 32-letnik in poudaril, da časa, ki sta ga z Vonnovo preživela kot par in v katerem ni manjkalo smeha, nikoli ne bo pozabil. "V zadnjih treh letih sva s P. K.-jem preživela neverjetne trenutke," je ob fotografiji priznala Vonnova in dodala, da je Subban prijazen in dober človek ter nekdo, ki ga izjemno spoštuje, poroča ESPN.

Oba sta objavila isto fotografijo, h kateri sta pripisala tudi, da sta se po dolgem in temeljitem premisleku odločila, da gresta vsak svojo pot. "Za vedno bova ostala prijatelja," sta še zapisala in pripomnila, da neizmerna ljubezen med njima nikoli ne bo izpuhtela, svoje sledilce pa sta ob tem prosila, da spoštujejo njuno zasebnost.

36-letnica je bila sicer med letoma 2007 in 2013 poročena z nekdanjim reprezentančnim kolegom Thomasom Vonnom. Pred Subbanom pa je bila med letoma 2013 in 2015 v zvezi z zvezdnikom golfa Tigerjem Woodsom, med 2016 in 2017 pa z nekdanjim igralcem ameriškega nogometa Kenanom Smithom.