Lindsey in Karin na poti na nagrade nickelodeon. Foto: Instagram Lindsey Vonn
Lindsey in Karin na poti na nagrade nickelodeon. Foto: Instagram Lindsey Vonn
Na podelitvah nagrad ESPY. Foto: Facebook Lindsey Vonn

Svetlolasi sestri sta se tako skupaj sprehodili po rdeči preprogi nagrad ESPY v Hollywoodu prejšnji teden, bili pa sta tudi gostji zabave na predvečer teh športnih nagrad - Lindsey v zapeljivi rumeni toaleti, Karin pa v še bolj razkrivajoči kreaciji šampanjske barve.

Sestri sta se ob tem še udeležili premiere Jurskega parka, nazadnje pa je 30-letna Lindsey 26-letno Karin pripeljala še na nagrade nickelodeon, na katerih zmagovalce v najrazličnejših kategorijah izbirajo otroci. Vonnova, za to priložnost opravljena v seksi moder hlačni kombinezon, je zmagala v kategoriji "Tega ne preizkušajte doma".

Zvesti Red Bullu
Ameriški mediji so bili nad visokoraslima lepima sestrama izklesanih teles navdušeni in naglo izbrskali, da je Karin že pet let zaposlena kot uspešna strokovnjakinja za trženje pri Red Bullu, dolgoletnem sponzorju Vonnove, kar pojasnjuje njeno redno pojavljanje na promocijskih dogodkih tega velikana med energijskimi napitki.

Kariero v trženju je Karin, ki je leta 2011 diplomirala iz komunikologije, psihologije in trženja na univerzi v San Diegu, začela pri oglaševalski agenciji Wexley School for Girls iz Seattla.

Selitev iz Minnesote v Kolorado
Karin je ena od petih otrok Alana in Linde Kildow - v družini so poleg nje in Lindsey še 24 let stari trojčki Laura, Reed in Dylan, družina pa se je zaradi Lindseyjinega smučanja, h kateremu jo je najbolj gnal oče, nesojeni smučarski tekmovalec, iz Minnesote preselila v gorati Kolorado.

Vonnova je v intervjujih večkrat povedala, da se je zaradi tega vedno počutila krivo, saj so morali njeni sestri in brata zaradi nje zapustiti svoje prijatelje v St. Paulu, a na koncu so se vsa odrekanja izplačala, saj se je Vonnova vpisala v zgodovino kot smučarka z največ zmagami za svetovni pokal.

Vonnova bo sicer zdaj morala rdeče preproge za nekaj časa zapustiti, saj ta teden z ameriško reprezentanco že začenja poletne priprave na Novi Zelandiji. 67-kratna zmagovalka tekem za svetovni pokal in štirikratna dobitnica velikega kristalnega globusa, ki bo oktobra praznovala 31. rojstni dan, je napovedala, da namerava smučati do olimpijskih iger v Pjongčangu leta 2018.