Chet Hanks je starejši od dveh sinov Toma Hanksa in Rite Wilson – mlajši, Truman, je star 20 let. Foto: AP
Chet Hanks je starejši od dveh sinov Toma Hanksa in Rite Wilson – mlajši, Truman, je star 20 let. Foto: AP
Chet Hanks se predstavlja kot nadobudni raper. Foto: Twitter

Londonska policija se želi s Hanksom mlajšim "pogovoriti" po tem, ko naj bi Američan povsem ponorel in v svoji hotelski sobi blizu letališča Gatwick povzročil za okoli 1.500 evrov škode. Policija je za Daily Mirror potrdila, da v zvezi z opisanim incidentom res išče 24-letnega Američana, ni pa želela sporočiti imena osumljenca.

Chet naj bi se v letališki hotel vrnil, potem ko njegov obisk londonskega kluba, kjer je bil najavljen kot posebni gost, ni šel najbolje. "Ko je začel piti, je postal zares nadležen. Nenehno je spraševal 'Ali ne veste, kdo sem?', pa nihče ni bil prav dosti impresioniran, kar ga je očitno spravljalo v nejevoljo. Nihče ga ni prepoznal," poroča očividec iz kluba.

V klubu naj bi spoznal tri promotorke in jih skupaj s kolegom, neimenovanim britanskim igralcem, povabil v hotel, kjer jih je želel spraviti v posteljo. Ker dekleta niso bila za, naj bi Chet začel kričati, delati kraval in na vsak način hotel najti mamila.

Težavni sin
Zaradi hrupa so se jezni piloti, ki so prenočevali v istem hotelu, pritožili na recepciji, nakar je receptor Hanksa prosil, naj se malce umiri. "Potem se je slišalo samo še lomljenje in udrihanje. Naslednje jutro ga ni bilo več, soba pa je bila povsem uničena. Vse je bilo razbito, povsod po tleh je bilo polno stekla," še poroča vir.

Chet se je na poročanje britanskih medijev že odzval ter zatrdil, da gre za "predrzno laž" in zagrozil s tožbo.

24-letnik je sicer starejši od dveh sinov, ki sta se rodila Hanksu v zakonu z Wilsonovo. Oskarjevec ima še dva otroka iz prejšnjega zakona z igralko Samantho Lewes, od katerih je daleč najbolj znan 37-letni igralec Colin Hanks.

Chet po drugi strani staršema pogosto beli lase. Nadobudni raper ima že od 16. leta težave s prepovedanimi substancami in se je lani tudi zdravil zaradi odvisnosti od kokaina. Za nameček so dvignile precej prahu njegove fotografije na družbenih omrežjih, na katerih se slika z orožjem, pred časom pa se je moral tudi braniti zaradi uporabe domnevno rasističnih oznak.