Latinskoameričani bodo revijo verjetno razgrabili. Foto: Esquire
Latinskoameričani bodo revijo verjetno razgrabili. Foto: Esquire
Marija Šarapova
Po zmagi v Stuttgartu je pozirala z modelom porsche 911 carerra cabriolet, saj je postala tudi predstavnica Porscheja. Pogodba je veljavna tri leta. Foto: EPA

Ruska teniška zvezdnica, trenutno druga igralka sveta, je pozirala za junijsko izdajo revije za moške, namenjene bralcem v Latinski Ameriki. Na fotografiji je videti zelo naravno, brez modnih dodatkov, oblečena le v zlate kopalke modne hiše Versace.

"Treba je biti samosvoj"
V intervjuju za omenjeno revijo se je 26-letnica razgovorila o svojem poslu, liniji majhnih sladkarij Sugarpova, in svoji ljubezni do mode. Dejala je, da so njeni najljubši modni oblikovalci Alexander McQueen, Bottega Veneta, Marc Jacobs in Vera Wang, saj imajo njihove obleke "nenavadne dodatke", ki jo vedno znova navdušijo.

"Tvoj stil bi moral biti resnično le tvoj, ni se treba zgledovati po nikomer," je dodala najbolje plačana športnica na svetu, ki se trenutno pripravlja na drugi turnir za Grand Slam sezone, Odprto prvenstvo Francije. Na pariški pesek prihaja z dobrimi obeti, saj je nedavno osvojila turnir v Stuttgartu, v Parizu pa bo tudi branila lanski naslov.

Z Vujačićem bi rada ostala prijatelja
Avtomobil znamke Porsche, ki ga je dobila za nagrado, je menda podarila svojemu izbrancu, bolgarskemu tenisaču Grigorju Dimitrovu, ki bo 16. maja dopolnil šele 22 let. Mimogrede, Bolgar z vzdevkom "baby Federer" je v torek v drugem krogu turnirja v Madridu pripravil veliko presenečenje, saj je ugnal prvega igralca sveta Novaka Đokovića.

Kot je znano, je Šarapova lansko pomlad prekinila zaroko s slovenskim košarkarjem srbskega rodu Sašo Vujačićem. O njunem razhodu je dejala: "Seveda sva se težko odločila za ta korak, saj drug drugega izjemno spoštujeva. Skupaj sva preživela res čudovito obdobje in želela bi si, da ostaneva prijatelja," je dejala in dodala, da partnerje najlažje najde med športniki, saj razumejo vse odpovedovanje, potovanja in treninge.