31-letni Colson Baker, kot je Kellyjevo pravo ime, je 35-letno Foxovo zaprosil v luksuznem letovišču Ritz-Carlton Dorado Beach, posnetek zaroke pa sta objavila vsak na svojem Instagramu.

“Nikdar se nisem zavedala, koliko dela in žrtev bo od naju zahtevala ta zveza, ampak sva opita od ljubezni. In karma."

"Nekako me je leto dni in pol pozneje, potem ko sva skupaj prestala pravi pekel, hkrati pa sem se smejala več, kot sem kdaj mislila, da je mogoče, zaprosil za roko," je zapisala Meghan Fox.

“In kot v vsakem preteklem življenju pred tem in kot v vsakem življenju, ki bo sledilo temu, sem rekla "da". In potem sva spila kri drug drugega," je sklenila ekscentrična igralka.

Po meri oblikovan prstan

Kelly je izvoljenko zaprosil z dih jemajočim zaročnim prstanom, ki ga je v sodelovanju z draguljarjem Stephenom Websterjem oblikoval kar pevec sam.

Prstan je sestavljen iz dveh dragih kamnov – diamantom, ki predstavlja njega, in smaragdom, ki predstavlja njo.

"Kamna hruškaste oblike ležita na dveh magnetskih obročkih trnov, ki sta zvezana skupaj kot dve polovici iste duše, pri tem pa sestavljata temno srce, ki je najina ljubezen,” je zapisal Kelly na Instagramu.

Kot poroča Page Six, je Megan svoj prstan navdušeno razkazovala oboževalcem na letališču JFK v New Yorku, kjer sta presedala za Los Angeles.

Meghan Fox in Kelly sta se spoznala marca 2020 med snemanjem filma “Midnight in the Switchgrass”, ko je bila zvezdnica Transformerjev še poročena z igralcem Brianom Austinom Greenom, s katerim ima tri otroke.

Julija tistega leta sta potrdila, da sta par, vse od takrat pa sta neločljiva. Foxova se je po 11 letih zakona uradno ločila lani.