Monica Bellucci je poročena z igralcem Vincentom Casselom, s katerim ima skoraj petletno hčer Devo. Foto: EPA
Monica Bellucci je poročena z igralcem Vincentom Casselom, s katerim ima skoraj petletno hčer Devo. Foto: EPA

"Z mojim načinom življenja odhod v telovadnico enostavno ni mogoč. Ob šestih moram biti že na snemanju, zato je nemogoče, da bi se posvetila telovadbi," je dejala ena najbolj seksapilnih žensk na svetu, za katero vzdihujejo številni moški. 44-letna igralka je dodala, da raje, kot da se poti v fitnesu, obleče temna oblačila, saj je to bolj praktično in zabavneje kot telovadba.

Raje se zredi kot shujša
Monica je dejala še, da pri izbiri filmskih vlog daje prednost tistim, kjer se mora zrediti, in ne tistim, kjer mora shujšati. Če pa se že odloči za vlogo, ki zahteva od nje manj kilogramov, Monica brez težav shujša z bolj zdravim prehranjevanjem.

"Lepota prihaja od znotraj"
Ena najlepših Italijank je pred kratkim v intervjuju za italijanski magazin dejala, da nima nikakršnih nasvetov za lepoto, saj meni, da je nekdo lep, ko sprejme svoje napake in se sprijazni z njimi: "Lepota prihaja od znotraj. Če se ne počutiš dobro, ni mogoče, da boš deloval lepo."

Igralka se sicer nerada liči, raje ima naraven videz, občasno pa vseeno uporabi katero izmed nešteto šmink za ustnice, ki jih ima v svoji omari: "Rdeča šminka za ustnice me vedno spomni na moji mamo in babico, ki sta si namazale ustnice vedno, ko sta šli v cerkev." Monica upa, da bo tako kot njeni mama in babica ženstvena tudi, ko bo stara. Ne dvomimo, da se bo Monici želja uresničila.

V fotogaleriji si lahko pogledate nekaj fotografij italijanske igralke.