Elton John, David Furnish in Zachary so se razveselili novega družinskega člana. Foto: EPA
Elton John, David Furnish in Zachary so se razveselili novega družinskega člana. Foto: EPA
Lily Allen
Lily Allen je v torek rodila deklico Marnie. Foto: EPA

65-letni pevec Elton John in David Furnish še nista razkrila spola novega bitjeca, ki je povečalo njuno družinico, časnik New York Post pa je poročal, da jima ga je rodila ista nadomestna mati, ki je na božični dan leta 2010 povila tudi malega Zacharyja, ki se je te dni zdaj torej razveselil še bratca ali sestrice.

Elton in David identiteto nadomestne matere sicer skrbno skrivata, znano naj bi bilo le, da prihaja iz Kalifornije, prijatelj para pa je povedal, da jo "imata rada kot sestro in bosta vse življenje njena dolžnika". Že leta 2009 sta skušala posvojiti eno izmed ukrajinskih sirot, okuženo z virusom HIV, a se jima zaradi zapletenih administrativnih postopkov ta želja takrat ni uresničila. Elton in David sta si večno zvestobo na civilnem obredu obljubila leta 2005, po 12 letih razmerja, poroka je ob velikem zanimanju medijev potekala v Windsorju, kjer sta si istega leta večno zvestobo obljubila tudi britanski princ Charles in Camilla Parker Bowles.

Par je nekaj prahu sicer dvignil, ker sta dvomesečnega Zacharyja že vpisala v šolo. Zanj sta rezervirala mesto na ugledni šoli St. George v Windsorju, v okviru katere deluje tudi pevski zbor, ki poje pred britansko kraljico ob različnih priložnostih. Ta prestižna šola je priljubljena pri kraljevskih družinah, leto šolanja pa stane približno 18 tisoč britanskih funtov.

Še ena deklica Lily Allen
Povečanja družinice se je v torek razveselila tudi pevka Lily Rose Cooper, prej znana kot Lily Allen, saj je rodila deklico. Britanski tabloid The Sun je poročal, da sta Lily in njen mož Sam Cooper "naravnost vzhičena", ker sta pozdravila novo članico družine, deklici pa sta dala ime Marnie. Novorojenke se je razveselila tudi njega starejša sestrica Ethel, ki je na svet privekala novembra leta 2011, par pa se je poročil poleti istega leta.

Lily Allen je imela v preteklosti sicer težave z donositvijo dveh otrok - prvič je spontani splav doživela pred nekaj leti, ko je bila štiri mesece noseča z Edom Simonsom iz skupine Chemical Brothers, drugič pa že v razmerju z zdajšnjim možem Samom Cooperjem, ko je bila noseča šest mesecev.

Po drugem splavu se je morala Lily zaradi nevarne okužbe krvi celo bojevati za življenje, a je pozneje povedala, da ji takrat sploh ni bilo mar, ali preživi ali ne, saj je tako trpela zaradi izgube še nerojenega otroka.