Balotelli in Ficova sta se domnevno razšla zaradi njegove nezvestobe - varal naj bi jo celo s prostitutko. Foto: EPA
Balotelli in Ficova sta se domnevno razšla zaradi njegove nezvestobe - varal naj bi jo celo s prostitutko. Foto: EPA
Raffaella Fico
Ficova je prepričana, da bo Balotelli odličen očka. Foto: Facebook Raffaelle Fico

Balotellijevo nekdanje dekle Raffaella Fico te dni v Rimu ponosno razkazuje svoj nosečniški trebušček in medijem pojasnjuje, da sta z nogometašem ganskega rodu otroka spočela pred meseci, ko sta bila še v zvezi.

Razkrila je, da najprej za svojo nosečnost, ko je sredi maja zanjo izvedela, ni povedala nikomur, saj sta se z Balotellijem razšla 29. aprila. Pozneje se je zaupala svoji družini, dan pred polfinalno tekmo Nemčije in Italije (na kateri je Balotteli zadel dva gola in svojo reprezentanco popeljal v finale evropskega prvenstva) pa še srečnemu očku, piše britanski Daily Mail.

"To je najlepša novica na svetu"
"Poklicala sem ga in mu rekla: 'Se spomniš najinih sanj, da bi postala starša? No, otroka pričakujem. Tvojega otroka.' Najprej je bil tiho, nato pa je dejal: 'To je najlepša novica na svetu.' Naslednji dan je proti Nemčiji dvakrat zadel," je zaupala italijanskemu spletnemu portalu Sport Mediaset.

Ficova ob tem pojasnjuje še, da si Super Mario, s katerim sta bila v zvezi približno eno leto, zdaj želi obnoviti njuno zvezo in jo prepričuje, da jo še vedno ljubi. "Že ob božiču me je objel in rekel: 'Dajva se poročili in narediti sina.' In sem privolila," pravi manekenka, pri čemer priznava, da zveza ni bila idealna in da sta se zato nekaj mesecev pozneje razšla - domnevno zaradi njegovih številnih aferic. Zvezo je manekenka namreč končala po tem, ko je britanski The Sun poročal o 21-letnikovem skoku čez plot z neko prostitutko).

Ficova: Odličen očka bo
A v drugo bo vse drugače, je prepričana Ficova, saj se ljubita, poleg tega pa, je prepričana, bo Balotelli odličen očka: "Vem, da bo igriv oče in dober, ljubeč partner." Pri tem zatrjuje, da od nogometaša noče denarja ali ga ujeti v zakon, želi si le, da bi mu bil njun sin v ponos. Balotelli sicer za zdaj trmasto molči in manekenkinih trditev ne komentira.