36-letna raperka je novico razkrila v svoji pogovorni oddaji Queen Radio, kjer je priznala, da ji je ta življenjski korak kar težko stlačili v svoj natrpani delovni urnik: "Za poročno dovoljenje sva že zaprosila, vendar nama ni uspelo iti ponj. Bila sem na poti, ko sem se vrnila, je dovoljenje že poteklo, zato sva ga morala obnoviti."

"Poročiti se moraš v 90 dneh, to pa je bilo dober teden dni nazaj, kar pomeni, da imava zdaj še 80 dni časa," je preračunavala Newyorčanka.

Foto: EPA
Foto: EPA

Ob tem je priznala, da ima trenutno v njenem življenju prednost glasba, zato bo poročni obred povsem preprost.

"Moram delati svoj novi album, zato nočem velike poroke. Poročena bom še pred njegovim izidom, ampak svojo pravo poroko bom imela pozneje – hočem veliko!" je pojasnila zvezdnica, znana po svojem izzivalnem slogu, videospoti njenih uspešnic, kot sta Anaconda in Starships, pa so prežeti z goloto, kletvicami in spolnostjo.

Prihodnji mož na drugi strani zakona
Tudi z izbiro partnerja je povzročila kar nekaj razburjenja. Kenneth Petty je namreč zaradi uboja odslužil zaporno kazen in ima zajetno policijsko kartoteko – ovekovečen je na kar 12 fotografijah ob aretaciji.

Prav tako je registrirani spolni prestopnik – tožilstvo mu je leta 1995 očitalo, da je z ostrim predmetom poskušal prisiliti dekle v spolni odnos. Obsojen je bil za poskus posilstva, Nicki pa mu je javno stopila v bran in odgovorila kritikom, da naj ne upravljajo njenega življenja: "Bil je star 16 let, ona 15 in bila sta v zvezi!"