Nicolas Cage z oboževalkami. Foto: Reuters
Nicolas Cage z oboževalkami. Foto: Reuters

V zahtevku za razveljavitev Cage kot razlog navaja, da je bil "prepijan", ko je pristal na poroko.

"Pred pridobitvijo poročnega lista in obredom samim sta Cage in Koike oba pila do stopnje močne alkoholiziranosti. Posledično, ko je ona predlagala njemu poroko, se je on odzval impulzivno, brez, da bi se polno zavedal polnih posledic svojega dejanja," so zapisali v prošnji za razveljavitev poroke Cageevi odvetniki.

55-letni igralec in 35-letna vizažistka sta za poročno dovoljenje zaprosila v soboto in ga še isti dan dobila. Zdaj se tudi ona strinja, da je bila poroka "napaka", zato zahtevka za razveljavitev ne namerava izpodbijati, poroča The Blast.

Daily Mail se je dokopal do videoposnetka para pred lasvegaškim matičnim uradom, na katerem Cage dela sceno in mimoidočim govori, kako mu bo Erika pobrala ves denar.

Kot je povedal eden od očividcev, je bila ura 11 dopoldne, Cage pa je bil "videti močno pijan".

Na neki točki naj bi začel kričati, kako je Erikin nekdanji fant "narkoman" in da "se ne misli iti tega", pri čemer naj bi imel v mislih poroko.

Na to mu ona mirno odgovori: "Miško, saj te nikdar nisem prosila za to." On se nato nasmehne in jo nežno potisne čez vrata, rekoč: "Greva."

Par leto dni

Cage in Koike svoje zveze javno nista izpostavljala, a naj bi bila par leto dni. Skupaj so ju prvič opazili na oddihu v Portoriku aprila lani, nato pa še na večerji v Los Angelesu mesec dni zatem.

Cage je bil poročen trikrat. Prvič je stopil pred oltar leta 1995 z igralko Patricio Arquette, zakon pa je trajal do leta 2001. Nato se je avgusta 2002 poročil s hčerko Elvisa Presleyja Liso Marie Presley, a sta vložila zahtevek za ločitev po vsega treh mesecih.

Tretjič se je igralec oženil leta 2004, z natakarico Alice Kim, paru pa se je leta 2005 rodil sin Kal-El. Razšla sta se leta 2016, po 12 letih zakona, Cage pa je pozneje v intervjuju za Guardian dejal, da ga je ločitev ujela povsem nepripravljenega.

Igralec ima poleg 14-letnega Kal-Ela še 28-letnega sina, pevca Westona Coppolo Cagea, rojenega v zvezi z igralko Christino Fulton. Weston ima dva sinova, stara pet in tri leta.